ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Θέλεις δυνατά μαλλιά; Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να τα αποκτήσουμε και τον μοιραζόμαστε μαζί σου


Άρτεμις Καράγιαννη

1 Μαΐου 2024

Θέλεις δυνατά μαλλιά; Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να τα αποκτήσουμε και τον μοιραζόμαστε μαζί σου
100%* πιο δυνατά μαλλιά ακόμη και αν σήμερα είναι φθαρμένα και ταλαιπωρημένα; Κι όμως, γίνεται

Μέσα στα χρόνια οι ανάγκες των μαλλιών μας αλλάζουν συνεχώς. Ξεκινάμε θέλοντας λαμπερά μαλλιά, στη συνέχεια ξεκινάμε να τα βάφουμε, έπειτα κάνουμε τη μια αλλαγή πάνω στην άλλη, μετά δεν μακραίνουν και στο τέλος έχουν φθαρεί και θέλουμε άμεσα να τα δούμε να δυναμώνουν. Θέλουμε δυνατά μαλλιά με υγιή όψη και τα θέλουμε τώρα! Και ενώ στο παρελθόν μια τέτοια διαδικασία θα φαινόταν κοστοβόρα, χρονοβόρα και πολύ σύνθετη, πλέον δεν είναι, καθώς έχουμε κοντά μας Brands που ξέρουν όσο κανείς ότι θέλουμε υγιή και όμορφα μαλλιά σε κάθε περίοδο της ζωής μας, όσο και να τα ταλαιπωρούμε με χρώματα ή βαφές, όσο και να πειραματιζόμαστε ή να ξεσπάμε πάνω τους. Ένα από αυτά είναι και ο Schwarzkopf, που είναι κοντά μας σε όλες τις φάσεις των μαλλιών μας, προσφέροντας μας λύσεις μέσα από τις εξειδικευμένες σειρές του Gliss, από την επανόρθωση και τον αγώνα μας για μήκος, μέχρι την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών ή την προστασία από μελλοντικές φθορές. Φέτος ανανεώθηκε για να καλύψει τη νούμερο ένα βασική μας ανάγκη αυτή την περίοδο: την αναδόμηση και ενδυνάμωση των μαλλιών μας και μας καλεί να δείξουμε μαζί της #LoveForStrongerHair!

Jenny.Gr



100% πιο δυνατά μαλλιά!


Από όλες τις σειρές του Schwarzkopf Gliss, ξεχωρίζουμε και καλωσορίζουμε ένα πραγματικό οπλοστάσιο δύναμης των μαλλιών, την ανανεωμένη Gliss Ultimate Repair για 100% πιο δυνατά μαλλιά* που όχι μόνο προστατεύει την τρίχα, αλλά την περιποιείται σε βάθος χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση βάρους. Αυτό φυσικά συμβαίνει χάρη στις φόρμουλες νέας γενιάς που για ένα Brand σαν τον Schwarzkopf είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα πολυετούς γνώσης και επιστημονικής σφραγίδας. Στη συγκεκριμένη σειρά, όπως και σε όλα τα premium treatments και masks του Gliss, το επιτυγχάνει χάρη στο νέο HaptiQ System που ρυθμίζει την εσωτερική και την εξωτερική λειτουργία της τρίχας προσφέροντας ορατά αποτελέσματα άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Η ικανότητα του να δημιουργεί μικρο-δεσμούς από το εσωτερικό της τρίχας και να περιβάλλει τα μαλλιά με ένα προστατευτικό στρώμα κατά των μελλοντικών βλαβών, δημιουργεί ένα συνδυασμό ενδυνάμωσης που χαρίζει μαλλιά που όχι μόνο φαίνονται όμορφα, αλλά μπορεί κανείς και να τα αισθανθεί αλλιώς με ένα άγγιγμα. Η εσωτερική και εξωτερική δράση του HaptiQ System, λοιπόν, αποτελεί το πολύτιμο μυστικό για μαλλιά που ανακτούν τη δύναμή τους και κάνουν και εμάς τις ίδιες να αισθανόμαστε ακόμη πιο δυνατές!

Jenny.Gr



Τετραπλή φροντίδα, διπλή δύναμη


Η συνταγή της δύναμης για τα μαλλιά όπως την προτείνει ο Schwarzkopf και το Gliss και όπως το έχουμε ήδη επιβεβαιώσει και εμείς έχει 4 απλά βήματα: Ξεκινάμε με το Gliss Ultimate Repair Shampoo, αυτό το μοναδικό σαμπουάν ενδυνάμωσης για ανθεκτικότητα και επανόρθωση ακόμη και στα πιο απαιτητικά μαλλιά. Ακόμη και αν υποφέρουμε από ξηρά και πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, το σαμπουάν αυτό χαρίζει καθημερινή φροντίδα που τόσο έχει ανάγκη η τρίχα μας, παράλληλα με υφή και άρωμα που κάνει τη διαδικασία αναδόμησης των μαλλιών μας μια πραγματική απόλαυση. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από τη διαδικασία και το βήμα του conditioner που συμπληρώνει την πολύτιμη δράση φροντίδας. Ο Schwarzkopf επιλέγει να μας προσφέρει ένα κοντίσιονερ αναδόμησης χωρίς ξέβγαλμα, το Gliss Ultimate Repair Express Repair Conditioner, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και χάρη στην Κερατίνη και το εκχύλισμα από Μαύρο Μαργαριτάρι, ξεμπλέκει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τη θερμότητα. Στη συνέχεια, τα ηνία παίρνει η 4-in-1 Repair Bond Building Hair Mask που αποτελεί ένα τόσο σημαντικό βήμα περιποίησης των μαλλιών, είτε μιλάμε για ενδυνάμωση, είτε για οποιαδήποτε ανάγκη φροντίδας. Με συχνή χρήση, τα μαλλιά αποκτούν την απαλότητα και τη λάμψη που τόσο αγαπάμε, ενώ σε συνδυασμό με την εσωτερική τους ενίσχυση κερδίζουν τη δύναμή τους και γίνονται ξανά ένα από τα πιο όμορφα σημεία της εμφάνισής μας. Κλείνουμε με την περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα με το Schwarzkopf Gliss Night Elixir που παρέχει στα μαλλιά ό,τι ακριβώς χρειάζονται μετά το λούσιμο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Βελτιώνει ποιοτικά τη δομή της τρίχας, αποτρέπει την εμφάνιση ψαλίδας, αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια το επόμενο πρωί και κάθε πρωί. Love for stronger hair!

Jenny.Gr

*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.