ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

The new MAC is here: Το iconic κατάστημα MAC στην Ερμού ανανεώθηκε και άνοιξε τις πόρτες του


JTeam

1 Μαΐου 2024

The new MAC is here: Το iconic κατάστημα MAC στην Ερμού ανανεώθηκε και άνοιξε τις πόρτες του
Με ένα αξέχαστο πάρτυ σε full to red ατμόσφαιρα και pop ρυθμούς, γιόρτασε η MAC Cosmetics Greece τα εγκαίνια του flagshipstore της στο κέντρο της Αθήνας

Με μουσική και extra artistry ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 25 Απριλίου το iconic κατάστημα MAC Cosmetics στην οδό Ερμού 44, ανανεώθηκε και άνοιξε ξανά τις πόρτες του με ένα partyγια φίλους και συνεργάτες σε άκρως RED διάθεση.

Διαδραστικά games, customized cocktails από τη Serkova Crystal Pure, μουσική και ένα αξεπέραστο act από την αγαπημένη pop τραγουδίστρια Natasha Kay ήταν μερικά από τα highlights, που άφησαν τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ταυτόχρονα, μια μοναδική παρουσίαση των latest trends στο makeup από την ομάδα της Senior Artist της MAC, Αλεξάνδρας Σπυριδοπούλου, απογείωσε τη βραδιά, αφού οι guests είχαν την ευκαιρία να έχουν μια ολοκληρωμένη fashion show backstage εμπειρία και να εμπνευστούν από τρία μοναδικά makeup looksπου δημιουργήθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Jenny.Gr

Η φρέσκια, bold και ανανεωμένη εικόνα του flagship store είναι πλέον απόλυτα εναρμονισμένη με τον έντονο και σύγχρονο χαρακτήρα της MAC. Υιοθετώντας το νέο concept της MAC, RED 2.0, ο χώρος ενσωματώνει συστήματα AI τεχνολογίας με ειδικά Virtual Try-On screens που δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να δοκιμάσει virtually νέα προϊόντα και αποχρώσεις, μια καινοτομία που θα απογειώσει την εμπειρία του shopping μέσα στο κατάστημα. Το κατάστημα διαμορφώθηκε έτσι ώστε να διευκολύνει την περιήγηση και τον εντοπισμό των προϊόντων, αφούυ πάρχουν πια ξεχωριστές ζώνες για κάθε κατηγορία μακιγιάζ, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες,τα ειδικά stands με το display νέων λανσαρισμάτων και των trends και τα ανανεωμένα makeup stations, έτοιμα να υπoδεχθούν κάθε makeuploverπου θέλει να αφεθεί στα χέρια των experts,είναι μόνο μερικά από τα highlightsτου νέου χώρου. Επιπλέον, τo MAC store στην Ερμού, είναι πλέον το δεύτερο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει τα εξειδικευμένα προϊόντα της MAC Pro σειράς, σε ένα εντελώς ανακαινισμένο corner.

Jenny.Gr

“Είμαστε υπερήφανοι που το κατάστημα της Ερμού ως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα MAC στην Ευρώπης υιοθετεί το νέο concept της MAC RED2.0.To συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί iconic σημείο για τη μάρκα, καθώς είναι αυτό που την έφερε και την έκανε γνωστή στην Ελλάδα το 2001. Η μεγάλη ανακαίνιση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη MAC” Σοφία Μουσδράκα, Brand Director MAC Cosmetics Greece

Jenny.Gr

Στα εγκαίνια του αγαπημένου brand παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και του μακιγιάζ, editors, bloggers και αγαπημένοι συνεργάτες της MAC, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα εικόνα του καταστήματος και να διασκεδάσουν μαζί με την ομάδα της μάρκας. Από την αξέχαστη αυτή βραδιά δε θα μπορούσε να λείψει η Serkova Crystal Pure, ενθουσιάζοντας με τις ανεπανάληπτες δημιουργίες από custom made cocktails, τα οποία έφεραν ονόματα από τις πιο εμβληματικές κόκκινες αποχρώσεις των MAC lipsticks.


Επισκεφθείτε το ανανεωμένο κατάστημα MAC στην καρδιά της Αθήνας:
Ερμού 44 & Ευαγγελιστρίας, Σύνταγμα, 10563

#IWearMAC
#MACCosmeticsGreece
@MACCosmeticsGreece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.