ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το «παλιομοδίτικο» trend που επιστρέφει αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Το «παλιομοδίτικο» trend που επιστρέφει αυτή τη σεζόν
Instagram/chloelecareux
Μπορεί να μοιάζει παλιομοδίτικο, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν

Αν μέχρι τώρα έψαχνες το λευκό σου t-shirt ώστε να ξεκινήσεις να «χτίζεις» τα θεμέλια του καθημερινού σου look, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Ναι, ήρθε εκείνη η στιγμή που θα «απατήσεις» τη μεγάλη σου αγάπη και θα στραφείς στην -ίσως- εφήμερη χαρά ενός graphic t-shirt. Τι και αν το φορούσες πριν από 20 χρόνια; Τα graphic t-shirt επέστρεψαν ως hot trend και διεκδικούν μια θέση στη ντουλάπα μας.

Μπορείς να βρεις πάρα πολλά και διαφορετικά στιλ, τα οποία απευθύνονται σε διαφορετικές προσωπικές αισθητικές. Με έντονα χρώματα, με μεγάλα γράμματα, με χαρούμενες ζωγραφιές, με logos, με έξυπνες ατάκες και όλα αυτά πάνω στα versatile t-shirts. Όποιο στιλ και αν διαλέξεις είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να χαμογελάς πλατιά. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ένα στιλάτα graphic t-shirt ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Lacoste - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Vans - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Dkny - Από ελαστικό πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Max&Co. - Με κέντημα με χάντρες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. KENZO - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.