ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bermuda mania: Οι βερμούδες κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαΐου 2024

Bermuda mania: Οι βερμούδες κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι
Instagram/lunaisabellaa
Η τάση με τις βερμούδες επανέρχεται αυτό το καλοκαίρι

Όταν μιλάμε για το δροσερό -ή και όχι- καλοκαιράκι και το τι έχουμε σκοπό να φορέσουμε τότε, καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη τις τετριμμένες επιλογές και να στραφούμε προς κάτι πιο εναλλακτικό. Για να ακριβολογούμε, μιλάμε για τις βερμούδες. Για αυτά τα φρέσκα και νεανικά κομμάτια, που επανήλθαν αυτό το καλοκαίρι. Οι βερμούδες ήταν σε πάρα πολλές συλλογές μεγάλων οίκων τον περασμένο Σεπτέμβριο στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν ss 2024 και αυτό φαίνεται ήδη στις βιτρίνες των καταστημάτων και στα σύνολα των γυναικών που ακολουθούν τη μόδα.

Αυτά τα κοντά παντελονάκια είναι από τη μια polished, αλλά από την άλλη εξαιρετικά άνετα. Σου επιτρέπουν να κάνεις ένα ξεκάθαρο fashion statement παραμένοντας άνετη και δροσερή μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Υπάρχουν πάρα πολλά στιλ, όπως τζιν, βαμβακερές, λινές, για το γραφείο, για την παραλία, πιο επίσημες. Οι βερμούδες σε γενικές γραμμές αποπνέουν αυτοπεποίθηση και στιλ χωρίς πολύ κόπο.

Δες στην παρακάτω gallery τις αγαπημένες μας βερμούδες από τις συλλογές των σχεδιαστών για αυτή τη σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.