ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι 3 τάσεις στα sneakers που πρέπει να γνωρίζεις πριν μπει το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Απριλίου 2024

Οι 3 τάσεις στα sneakers που πρέπει να γνωρίζεις πριν μπει το καλοκαίρι
Instagram/lunaisabellaa
Ποια sneakers θα φοράμε όλοι το καλοκαίρι του 2024;

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις τάσεις της μόδας και κάθε φορά είναι λιγάκι δύσκολο και κουραστικό να προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι τάση και τι όχι. Με τα ρούχα βέβαια μπορεί να είναι πιο εύκολο, διότι υπάρχουν τα μεγάλα Fashion Weeks στα οποία οι οίκοι μόδας και τα brands παρουσιάζουν τις συλλογές τους και βλέποντάς τα βγαίνει ένα νόημα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα sneakers.

Όσον αφορά στις τάσεις στα sneakers πρέπει να δεις τι γίνεται έξω στον δρόμο, τι βγάζουν οι αθλητικές εταιρείες και τι φορούν οι fashion influencers. Αν νομίζεις βέβαια πως το καλοκαίρι δεν είναι εποχή για κλειστά παπούτσια, τότε κάνεις λάθος. Το καλοκαίρι στις πόλεις και ακόμη και στα πιο ορεινά μέρη τα sneakers είναι απαραίτητα και δίνουν έναν πιο urban, cool και νεανικό αέρα στο look. Ποια θα είναι όμως τα trends; Τι θα φορεθεί και θα τραβήξει τα βλέμματα; Αν θέλεις και εσύ να μάθεις τις καλοκαιρινές τάσεις στα sneakers αυτό το καλοκαίρι, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Παπούτσια εμπνευσμένα από το τένις

2. Παπούτσια εμπνευσμένα από το ποδόσφαιρο

3. Κίτρινες αποχρώσεις

Αφού διάβασες για τα sneakers, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.