ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Hello May! Τα ανοιξιάτικα σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις τον Μάιο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Μαΐου 2024

Hello May! Τα ανοιξιάτικα σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις τον Μάιο
Instagram/saraloura
Τα ανοιξιάτικα looks του Μαΐου που θέλεις να αντιγράψεις

Καλό μήνα! Η αλήθεια είναι πως ο Μάιος έχει μπει με καλοκαιρινή διάθεση και η θάλασσα μας καλεί ηχηρά. Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια ανεβαίνουν στη σοφίτα, τα καλοκαιρινά φορέματα φρεσκάρωνται, ενώ τα blazer αυτή τη στιγμή μοιάζουν θερμαντικά σώματα πάνω στο κορμί μας. Η αλήθεια είναι πως το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι είμαστε πολλοί λευκές για να φορέσουμε ακόμα σορτσάκι, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Θέλεις να βγεις, να λιαστείς, να περάσεις όμορφα και να είσαι στιλάτη. Μάιος είναι! Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την έμπνευση που θέλεις. Οι «φίλες» από το Instagram στην παρακάτω λίστα θα σου δώσουν ιδέες για άνετα και στιλάτα ανοιξιάτικα σύνολα, τα οποία δεν είναι καθόλου δύσκολο να αντιγράψεις. Κράτα σημειώσεις!


Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Eκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.