ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Buttermilk yellow: Το απόλυτο παστέλ χρώμα της άνοιξης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Μαΐου 2024

Buttermilk yellow: Το απόλυτο παστέλ χρώμα της άνοιξης
SPLASH via Ideal Image
Το buttermilk yellow κυριαρχεί στις πασαρέλες και στις βιτρίνες αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να βγάλουμε τα παστέλ χρώματα από τη ντουλάπα και να τα κυκλοφορήσουμε στον λαμπερό ήλιο. Μέσα σε αυτό το βουνό από παστέλ λοιπόν, υπάρχει και ένα που ξεχωρίζει και που από την περασμένη χρονιά έχει κυριαρχήσει. Δεν είναι άλλο από το buttermilk yellow ή το banana-milk χρώμα. Το είδαμε σε πάρα πολλές συλλογές της ss2024 σεζόν, όπως και σε βιντεάκια στο TikTok, πράγμα που το κάνει επισήμως τάση.

Το buttermilk yellow είναι ένα χρώμα ανάμεσα στο κίτρινο και το μπεζ, που δίνει στο χρώμα αυτή την γλυκιά απόχρωση που το κάνει τόσο αγαπητό και τόσο ταιριαστό με όλες τις επιδερμίδες. Μπορείς να φορέσεις ένα total outfit με αυτό το χρώμα ή να το ενσωματώσεις σε λεπτομέρειες. Το buttermilk yellow απευθύνεται περισσότερο σε λάτρεις του μινιμαλισμού, λόγω της απαλής απόχρωσής του. Δες στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από τις συλλογές μεγάλων οίκων μόδας με αυτό το ανοιξιάτικο χρώμα και δημιούργησε τα δικά σου σύνολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.