Τζόν Βόιτ: Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί δηλώνει «απογοητευμένος» για τις δηλώσεις της για το Ισραήλ


Ερασμία Αρβανιτά

7 Νοεμβρίου 2023

Τζόν Βόιτ: Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί δηλώνει «απογοητευμένος» για τις δηλώσεις της για το Ισραήλ
Splash News
Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Τζον Βόιτ, εξέφρασε την απογοήτευσή τους για τις αντι-ισραηλινές αναρτήσεις της, λέγοντας ότι ο «ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφός του» 

Η ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, έχει καταδικάσει πολλάκις τις επιχειρήσεις του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η πρώην ειδική απεσταλμένη της Επιτροπής Προσφύγων του ΟΗΕ, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «επίτηδες βομβαρδίζει παιδιά, γυναίκες, οικογένειες που στερούνται το φαγητό, τα φάρμακα και την ανθρωπιστική βοήθεια», παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο.

«Η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή για σχεδόν δύο δεκαετίες και γίνεται γρήγορα μαζικός τάφος. Το 40% αυτών που σκοτώθηκαν είναι αθώα παιδιά. Ολόκληρες οικογένειες δολοφονούνται», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ωστόσο, η τοποθέτησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πατέρα της, Τζον Βόιτ, ο οποίος μέσα από σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα social media, ανέφερε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως τόσοι πολλοί, δεν κατανοούν τον Θεό, τις αλήθειες του Θεού».

«Το θέμα εδώ είναι η καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων. Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει τη γη του Ισραήλ και το λαό του, πρόκειται για πόλεμο. Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό», συνέχισε.

«Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και αγάπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με αυτά τα ζώα, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Εβραίους και τους Χριστιανούς από προσώπου γης. Είναι ψέμα ότι το Ισραήλ σκοτώνει αθώους ανθρώπους, όλοι έχουν την ελεύθερη βούληση να φύγουν» συνέχισε ο Γιον Βόιτ, ο οποίος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει το κράτος του Ισραήλ.

«Είναι αιχμάλωτοι του βάρβαρου κράτους που τους χρησιμοποιεί ως ασπίδα...κάνουν τους πάντες να πιστεύουν ότι το Ισραήλ αφαιρεί αυτές τις ζωές και αυτό ήταν στην πραγματικότητα το σχέδιο της Χαμάς. Να δημιουργήσει τον πόλεμο του καλού ενάντια στο κακό», κατέληξε ο Γιόν Βόιτ.

Ο ίδιος, κάλεσε την ηθοποιό να επανεξετάσει τη γνώμη της σχετικά με τον ρόλο του Ισραήλ στον πόλεμο. «Η Χαμάς και αυτή η εξαπάτηση της κυβέρνησής της καταστρέφει τον ίδιο της τον λαό», τόνισε.