CELEBRITIES

Η Anne Hathaway αποκάλυψε γιατί ο ο σκηνοθέτης, Christopher Nolan απαγορεύει τις καρέκλες στα γυρίσματα


The Jennettes

1 Ιουλίου 2020

Η Anne Hathaway αποκάλυψε γιατί ο ο σκηνοθέτης, Christopher Nolan απαγορεύει τις καρέκλες στα γυρίσματα

Η Anne Hathaway, η οποία έχει δουλέψει μαζί με τον Christopher Nolan σε δυο του ταινίες, το «Interstellar» και το «The Dark Knight Rises», εξήγησε μερικούς από τους περίεργους κανόνες που έχει ο σκηνοθέτης στα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας το μίσος του προς τις καρέκλες.

Μια ιδιαίτερη «παραξενιά» φαίνεται πως έχει ο δημοφιλής σκηνοθέτης, όσον αφορά στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων των ταινιών του. Η Hathaway, μιλώντας για λογαριασμό του Variety, στον Hugh Jackman στο reunion που είχαν οι ηθοποιοί της ταινίας «Les Miserables», σημείωσε πως ο Nolan απαγορεύει τόσο τη χρήση κινητών τηλεφώνων αλλά και τις καρέκλες, καθώς «όποιος κάθεται, δεν δουλεύει».

https://instagram.com/p/CCDXlo6iJnx/

«Ο Chris απαγορεύει τις καρέκλες. Έχω δουλέψει μαζί του δυο φορές και απαγορεύει τις καρέκλες. Η λογική του πίσω από αυτό είναι πως, εάν έχεις καρέκλες, οι άνθρωποι θα κάθονται και δεν θα δουλεύουν. Θέλω να πω πως κάνει αυτές τις υπέροχες ταινίες όσον αφορά στο μέγεθος, στη φιλοδοξία, στην τεχνική υπεροχή και στο συναίσθημα. Πάντα τις τελειώνει μέσα στον προγραμματισμό και κάτω του προϋπολογισμού. Νομίζω πως έχει να κάνει με τις καρέκλες».

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.