CELEBRITIES

Η γλυκιά throwback φωτογραφία της Amanda Seyfried από την περίοδο της εγκυμοσύνης της


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2020

Η γλυκιά throwback φωτογραφία της Amanda Seyfried από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

H Amanda Seyfried έγινε μανούλα για δεύτερη φορά πριν λίγες ημέρες, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας. 

Η διάσημη ηθοποιός μέσα στον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της, Thomas Sadoski υποδέχθηκαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους και με αφορμή το γεγονός η star αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η Seyfried ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά ενώ η 3χρονη κόρη της, Nina την ακουμπάει τρυφερά, δείχνοντας στο κοινό μία από τις ομορφότερες εικόνες από τότε. 

https://instagram.com/p/CFvaRixlS2w/

Η ανακοίνωση ότι έγινε μαμά, ήρθε μέσα από το Instagram, επιβεβαιώνοντας το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Μετά από 3,5 χρόνια και έχοντας ήδη μία κόρη, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2017, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας πλέον στην αγκαλιά τους και τον γιο τους. Μάλιστα, η Seyfried ανέβασε πριν από λίγες ώρες, μία ακόμη φωτογραφία από το παρελθόν και την περίοδο που ήταν έγκυος.

https://instagram.com/p/CFzv9D2lplS/

Η οικογένεια πλέον μετρά τέσσερα μέλη ενώ ζει σε μια αγροικία στη βόρεια πλευρά της Νέας Υόρκης, μένοντας προστατευμένη εκεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της, έχει κατακτήσει για τα καλά τις καρδιές μας, αφού θα λέγαμε πως είναι το συνώνυμο της ομορφιάς, που κρύβει η μητρότητα για μία γυναίκα.

https://instagram.com/p/CFsh1WcF1Zn/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.