CELEBRITIES

Η Hillary Clinton γιόρτασε 45 χρόνια γάμου με τον Bill Clinton με μια τρυφερή ανάρτηση


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2020

Η Hillary Clinton γιόρτασε 45 χρόνια γάμου με τον Bill Clinton με μια τρυφερή ανάρτηση

Η Hillary Clinton, με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής, Bill Clinton, αποφάσισε να δείξει δημοσίως την αγάπη της για τον σύντροφο της ζωής της. Χαρακτηριστικά, έγραψε  στη λεζάντα της φωτογραφίας: «45 χρόνια. Ούτε μία βαρετή στιγμή και είσαι ακόμα ο καλύτερός μου φίλος. Σ’ αγαπώ, Bill».

Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει πολλά κύματα με την πιο άσχημη στιγμή να ήταν η απιστία του Bill Clinton, αλλά οι δυο τους το ξεπέρασαν και μετά από τόσα χρόνια, φαίνεται ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου και στηρίζει τις επιλογές του. 

https://instagram.com/p/CGNGpVUpt1j

Εκτός όμως από την Hillary Clinton, και ο Bill Clinton έκανε μια αντίστοιχη δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την επέτειό τους στο Twitter: « Η 11η Οκτωβρίου ήταν μια όμορφη μέρα πριν από 45 χρόνια. Ακόμα είναι. Η νύφη ήταν επίσης όμορφη. Και ακόμα είναι. Χαρούμενη επέτειο. Hillary, σ' αγαπώ».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.