CELEBRITIES

Η τρυφερή ευχή της Kate Middleton για τη γέννηση της Lilibet Diana


The Jennettes

13 Ιουνίου 2021

Η τρυφερή ευχή της Kate Middleton για τη γέννηση της Lilibet Diana
Η τρυφερή ευχή της Kate Middleton για τη γέννηση της Lilibet Diana

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη δημόσια ευχή της για την ανιψιά της, Lilibet Diana. Η Kate Middleton συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Jill Biden, η οποία συνόδευε τον σύζυγό της και πρόεδρο Joe Biden στο ταξίδι και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας απάντησε χωρίς διασταγμό.

Η Kate Middleton βρέθηκε στον ίδιο χώρο με δημοσιογράφους και θα μπορούσε να μην γίνει μια τέτοια ερώτηση αφού οι σχέσεις Kate και Μeghan είχαν ταραχθεί σημαντικά και όλοι θέλουν να μάθουν αν οι δυο τους διατηρούν πλέον επικοινωνία. 

Η Middleton είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: "Της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω καθώς δεν είχα ακόμα την ευκαιρία. Ας ελπίσουμε πως θα είναι σύντομα". Ήταν πολύ  ενθουσιασμένη για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ στην ερώτηση αν έχουν κάνει κάποιο video call, η ίδια απάντηση πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα. 

Τόσο ο δούκας όσο και η δούκισσα του Cambridge, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τις ευχές τους στο άκουσμα των νέων μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram. 

 Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.