CELEBRITIES

Η Jessica Alba αντιδρά με την ψυχραιμία της Ελληνίδας μάνας, τώρα που η κόρη της πάει Γυμνάσιο


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

Η  Jessica Alba αντιδρά με την ψυχραιμία της Ελληνίδας μάνας, τώρα που η κόρη της πάει Γυμνάσιο
H Jessica Alba είναι μία μαμά σαν όλες τις όλες. Φέτος η μεγαλύτερη κόρη της, η 13χρονη Honor Marie πήγε στο Γυμνάσιο και εκείνη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη ή να μην κλαίει από συγκίνηση όπως αρμόζει στην στιγμή. 

H Jessica Alba είναι μία μαμά σαν όλες τις όλες. Φέτος η μεγαλύτερη κόρη της, η 13χρονη Honor Marie πήγε στο Γυμνάσιο και εκείνη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη αλλά και να μην κλαίει από συγκίνηση. 

Η ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από την πρώτη της ημέρα της κόρης της στο σχολείο. Η έφηβη, πλέον, Honor φορούσε ένα πράσινο πουλόβερ και μια τζιν φούστα για τη μεγάλη μέρα, χαμογελούσε στην κάμερα και αγκάλιαζε την Alba σε ένα από τα στιγμιότυπα.

«Η πρώτη μέρα της Honor στην Α' Γυμνασίου. Μια περήφανη (και προφανώς κλαμένη) μαμά», έγραψε η Alba στη λεζάντα.
Η ίδια, η οποία μοιράζεται άλλα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Cash Warren, την 9χρονη Haven Garner και τον 3χρονο Hayes Alba, γιόρτασε τα 13α γενέθλια της Honor τον Ιούνιο με ένα πολύ γλυκό αφιέρωμα στο Instagram.

«Η έφηβη μου!!!! 13! Honor -ναι είσαι πολύ ψηλότερη από εμένα ήδη, πράγμα που σου αρέσει να μου το θυμίζεις. Αλλά έχεις μια χρυσή καρδιά, είσαι γεμάτη συμπόνια, είσαι απίστευτα έξυπνη, ανόητη, ξεκαρδιστική και τόσο ευγενική... Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Λυπάμαι που όποτε σε κοιτάζω για πολύ ώρα, ξεσπώ σε κλάματα - είναι δάκρυα χαράς γιατί η αγάπη είναι τόσο βαθιά και αληθινή που δυστυχώς δεν μπορώ να σταματήσω. Οπότε θα πρέπει να αποδεχτείς τα συναισθηματικά μου ξεσπάσματα. Με επέλεξες να γίνω η μαμά σου και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στη ζωή μου κοριτσάκι μου! Ελπίζω η εφηβεία να είναι όλα όσα ήλπιζες και ακόμη περισσότερα, θυμήσου να απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ~ Η μαμά σου», έγραψε η Alba. 
 

Δείτε ακόμη: Jessica Alba: H girly εμφάνιση της σε βραδινή έξοδο με τις φίλες της

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.