CELEBRITIES

Η North West έγινε TikToker, έχει 1.5 εκ. followers και εμείς δεν αντέχουμε άλλο Internet για σήμερα


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2021

Η North West έγινε TikToker, έχει 1.5 εκ. followers και εμείς δεν αντέχουμε άλλο Internet για σήμερα

Απανταχού TikTokers, ενωθείτε. Γιατί η North West δεν αστειεύεται. Μάλιστα, ετοιμάζεται να γίνει υπερδύναμη των social media μαζί με – ποιον άλλο; - τη μαμά της.

Η Kim Kardashian και η 8χρονη κόρη της έφτιαξαν προφίλ στο TikTok. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες απέκτησαν 130 χιλιάδες followers ενώ τώρα, τρεις μέρες μετά, έχουν ενάμισι εκατομμύριο. Μέχρι στιγμής, έχουν αναρτήσει 31 βίντεο – από ένα δικό τους «spa day» στο οποίο χρησιμοποίησαν προϊόντα της σειράς Kylie Skin, μέχρι τη μικρή North να κάνει lip sync χωρίς να καταλαβαίνει πόσο iconic είναι.

@kimandnorth

 

♬ original sound - Iv

@kimandnorth

 

♬ The Duck Song - Bryant Oden

Το μεγαλύτερο παιδί της Kim και του Kanye φαίνεται πως ετοιμάζεται να γίνει influencer, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. Δεν πιστεύουμε πως θα δυσκολευτεί και πολύ.

@kimandnorth

 

♬ Holy Spirit Activate - Victory Youth

Η ξαδέλφη της και κόρη της Kourtney, Penelope, έχει ήδη το δικό της προφίλ που, εντάξει, δεν είναι εξίσου δημοφιλές. Τη διαχείριση και των δύο λογαριασμών έχουν αναλάβει ενήλικες, ενώ τα κορίτσια φαίνεται να απολαμβάνουν την πλατφόρμα.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Τα πραγματικά ονόματα αυτών των celebrities θα σας εκπλήξουν 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.