CELEBRITIES

H Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της και το όνομά της


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2022

H Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της και το όνομά της
Η Rosie Huntington-Whiteley πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ για να το συστήσει στο κοινό της

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο γοητευτικός ηθοποιός, Jason Statham έγιναν για τη δεύτερη φορά γονείς, με την Rosie να επιβεβαιώνει το γεγονός μέσω της τελευταίας της ανάρτησης.

Η Huntington-Whiteley, που είναι ήδη μαμά του 4χρονου Jack, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, όπου το μωρό βρίσκεται μέσα σε μία υπέροχη κούνια και φαίνεται μόνο το χεράκι της.

Εκτός από τη φωτογραφία, το μοντέλο μοιράστηκε με τους fan της και το όνομα της κόρης της, όπως και την ημερομηνία γέννησής της. Η κόρη της λοιπόν γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τη λεζάντα της ανάρτησης, ονομάστηκε Isabella James Statham.

H Rosie μοιράστηκε στιγμιότυπα και από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και έδειχνε να το απολαμβάνει. Σε ένα από αυτά, φωτογραφίζεται μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της με ένα υπέροχο μακρύ slip dress που αγκαλιάζει τόσο τη σιλουέτα της όσο και τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.