CELEBRITIES

Leni Klum: 24 χρόνια μετά, φόρεσε το iconic φόρεμα της Heidi


JTeam

17 Μαΐου 2022

Leni Klum: 24 χρόνια μετά, φόρεσε το iconic φόρεμα της Heidi
H Leni Klum ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και ήδη έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες με διάσημα brands

Είναι μοντέλο και μάλιστα περιζήτητο. Μοιάζει με την μητέρα της και φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί σημαντικά και από το στιλ της. Πρόσφατα, λοιπόν επέλεξε για τον χορό του σχολείου της ένα iconic φόρεμα από τη ντουλάπα της μητέρας της, Heidi. Φόρεσε λοιπόν ένα iconic φόρεμα 24 χρόνια μετά και ήταν ίδια η μητέρα της!

Η μόδα των '90s έχει επιστρέψει και οι εμφανίσεις της Heidi Klum έδωσαν στην κόρη της έμπνευση. Η Leni ποζάρει στο φακό επιλέγοντας μία μαύρη δημιουργία του πρώην αγγέλου της Victoria's Secret. Ακόμη, ανέβασε στο Instagram μερικές φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας ότι φορά το φόρεμα της μητέρας της και αναφέρει ότι η Heidi είχε εμφανιστεί με αυτό το φόρεμα σε ένα event το 1998.

Ειδικότερα, η Heidi Klum είχε εμφανιστεί στο event που είχε διοργανώσει το HBO, φορώντας το συγκεκριμένο φόρεμα και συνδυάζοντάς το με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Μαμά και κόρη έχουν υπέροχο στιλ και όπως φαίνεται, και κοινό γούστο αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS