CELEBRITIES

Καριέρα και μητρότητα: Η Amy Schumer σου λέει να μην έχεις ενοχές


JTeam

30 Αυγούστου 2022

Καριέρα και μητρότητα: Η Amy Schumer σου λέει να μην έχεις ενοχές
H διάσημη κωμικός Amy Schumer σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την νέα της ζωή ως μητέρα

Η Amy Schumer δηλώνει επιτυχημένη, έξυπνη, "ζουμερή" κι ακομπλεξάριστη. Δηλώνει επίσης πλούσια, διάσημη, ερωτευμένη, με πάρα πολύ χιούμορ (αδιαμφισβήτητα)... είναι επίσης κολλητή φίλη με την Jennifer Lawrence, ενώ γράφει, σκηνοθετεί και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Πλέον δηλώνει και μητέρα.

Το 2016 έγινε η πρώτη γυναίκα κωμικός που κατάφερε να κάνει sold out το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Οι παραστάσεις γνώριζαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, με τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ να την καλούν για ένα και μόνο stand up comedy.

Κάπως έτσι, καθιερώθηκε ως μια από τις καλύτερες κωμικούς της γενιάς της, ενώ υποστηρίζει με κάθε ευκαιρία τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και το πως να αγαπούν το σώμα και την γυναικεία τους φύση. Μιλά ανοιχτά ακόμη και για τα πιο προσωπικά και ευαίσθητα θέματα, για τα οποία ελάχιστες γυναίκες ανοίγονται γι' αυτά. Σίγουρα δεν θα ακούσεις πολλές και πολλούς να μιλούν τόσο ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες, τα κόμπλεξ τους και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Ερχόμενοι στο σήμερα, πολλά είναι τα όσα έχουν αλλάξει στην ζωή της Αμερικανίδας κωμικού. Πλέον έχει αποκτήσει την δίκη της οικογένεια και το πρώτο της παιδί. Στην πρόσφατη συνέντευξη της στον "Τhe New Yorker" , η Amy δεν χάνει το χιουμορ που την διακρίνει, μιλώντας για την νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

Η Αmy Schumer για τον τοκετό και την σχέση της με τον άντρα της μετά το παιδί που απέκτησαν

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, όπως πάντα, η Schumer μίλησε και για τον δύσκολο τοκετό της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πολλές γυναίκες μπορεί να νιώθουν ότι απέτυχαν αν δεν γεννήσουν φυσιολογικά και γεννήσουν με καισαρική, ενώ για εκείνη το γεγονός αυτό της είναι κάπως καθησυχαστικό, αφού γνωρίζει πως έτσι τουλάχιστον δεν έχει επηρεαστεί το αιδοίο της.

Στην συνέντευξη της δεν παρέλειψε να συνεχίσει τα αστεία και για τον άντρα της, δηλώνοντας πως πλέον δεν μπορεί να κάνει σεξ μαζί του, καθώς είναι οικογένεια. Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Chris, η Amy απάντησε "όπως ερωτεύεσαι τον καθένα".

Η Schumer έθεσε στην συζύτηση της και την ενδομητρίωση από την οποία πάσχει, και την εγχείρηση υστερεκτομής. Πλέον προσπαθεί να βρει τις νέες της ισορροπίες ως μητέρα, αλλά και stand up comedian, ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη και πηγαίνοντας από εκπομπή σε εκπομπή. Συνολικά έχει προγραμματίσει 60 παραστάσεις και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την περιοδεία της, μέχρι το 2023.

Το σίγουρο είναι πάντως πως η Amy Schumer θα εξακολουθεί να έχει αυτό το ταλέντο να μιλά για τα πιο δύσκολα και προσωπικά ζητήματα, με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο, θέτοντας παράλληλα βασικά ζητήματα της σύγχρονης εποχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.