CELEBRITIES

Η Julia Roberts έχει αποθηκεύσει τον George Clooney στο κινητό της με το πιο επικό ψευδώνυμο


JTeam

17 Οκτωβρίου 2022

Η Julia Roberts έχει αποθηκεύσει τον George Clooney στο κινητό της με το πιο επικό ψευδώνυμο
Splash News
Κάθε φορά που χτυπάει το κινητό της Roberts και είναι ο Clooney, στην οθόνη εμφανίζεται κάποιος άλλος (hint: φοράει στολή)

Αφού εξήγησαν πρόσφατα γιατί δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι, η Julia Roberts και ο George Clooney προχώρησαν σε μερικές ακόμη αποκαλύψεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Σε συνέντευξη που έδωσαν την Πέμπτη για την ταινία "Ticket to Paradise", ο Jake Hamilton τούς ρώτησε πώς έχουν αποθηκεύσει ο ένας τον άλλον στο κινητό. Τότε, η Roberts απάντησε αφοπλιστικά, ότι έχει αποθηκεύσει τον Clooney ως "Batman".

Εμπνευσμένη από τον ρόλο του στην ταινία Batman & Robin το 1997, η ηθοποιός είπε ότι δεν έχει φωτογραφία του αλλά έχει περάσει τον 54χρονο ως "Batman Cell" και τώρα θα πρέπει να το αλλάξει, όπως ανέφερε. «Κι εγώ το Pretty Woman», απάντησε ο Clooney πριν παραδεχτεί ότι κάνει πλάκα. «Στην πραγματικότητα, την έχω αποθηκευμένη ως J.R. ή κάτι τέτοιο».

Πολλοί θα ήθελαν την Julia Roberts και τον George Clooney μαζί, μιας και θα μπορούσαν να είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood. Τους έχουμε δει εδώ και χρόνια άλλωστε, να πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Και φαίνεται πως το κοινό, είχε πάντα την απορία, πώς και αυτοί οι δυο δεν κατέληξαν μαζί ως ζευγάρι; Ή μήπως έστω για κάποιο διάστημα της ζωής τους, έχουν υπάρξει ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, μιας και η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβεται.

Οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πριν λίγες μέρες, κάθε υποψία, μιλώντας αναλυτικά για τη μεταξύ τους σχέση, η οποία όπως ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή ήταν φιλική και παραμένει έτσι. Τότε ο δημοσιογράφος ρώτησε αν υπήρχε κάποια συμφωνία μεταξύ τους, όπως να μην υπάρχουν ερωτικές σχέσεις και να κρατήσουν επαγγελματικούς δεσμούς, με τους δύο ηθοποιούς να απαντούν: «Από την πρώτη στιγμή ήταν φιλική η σχέση μας. Η Julia ήταν τότε σε σχέση, το ίδιο και εγώ. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ανάμεσά μας», δήλωσε ο Clooney.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να το διευκρινίσουμε», απάντησε η Roberts, η οποία είναι παντρεμένη με τον Danny Moder από το 2002 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (τα δυο 17χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus, και έναν γιο, τον Henry, 15 ετών).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.