CELEBRITIES

Noémie Merlant: Αυτή είναι η νέα Εμμανουέλα


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Noémie Merlant: Αυτή είναι η νέα Εμμανουέλα
Instagram @noemiemerlant
Αρχικά, ο ρόλος είχε δοθεί στη Léa Seydoux

H Noémie Merlant, την οποία γνωρίσαμε στο Portrait of a Lady on Fire και τελευταία είδαμε στον πρώτο αγγλόφωνο ρόλο της, στο Tar, πλάι στην Cate Banchett, γίνεται η νέα Εμμανουέλα. Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Audrey Diwan, η ταινία που βασίζεται στον χαρακτήρα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Emmanuelle Arsan, θα γυριστεί σύντομα στο Χονγκ Κονγκ.

Αρχικά, ο ρόλος είχε δοθεί στη Léa Seydoux. Μιλώντας στο Deadline, η Diwan εξήγησε πως στο πρόσωπο της Merlant βρήκε αυτό ακριβώς που έψαχνε, για να παρουσιάσει τα ρομαντικά ταξίδια της Εμμανουέλας, η πρώτη εκδοχή της οποίας άφησε το στίγμα της στον ερωτικό κινηματογράφο.

«Πρόκειται για μία καθαρά καλλιτεχνική επιλογή, προφανή, όπως ακριβώς ήταν η Anamaria Vartolomei για την τελευταία ταινία μου. Λατρεύω τη Léa Seydoux, θέλω να συνεργαστώ μαζί της μία μέρα. Αλλά για εμένα, δεν είναι ο χαρακτήρας που είχα φανταστεί. Από το Portrait of a Lady on Fire μέχρι το Tar, η υποκριτική δύναμη της Noémie πάντα με σαγηνεύει», είπε.

«Αγκαλιάζει την ιδέα του χαρακτήρα, μπορεί να παίξει και την εξουσία και τη σαγήνη. Η Noémie επαναπροσδιορίζει την ιδέα της Γαλλίδας. Η συμπεριφορά, το χαμόγελό της, αυτή η αυθάδεια που συχνά αναδύεται. Μου αρέσει επίσης η ιδέα να βρίσκω στην ηθοποιό μου μία πνευματική σύντροφο, με την οποία δημιουργώ τον χαρακτήρα. Η ταινία απαιτεί την ενασχόλησή της και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Και ξέρω ότι τη βρήκα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.