CELEBRITIES

Ο Jamie Foxx εσπευσμένα στο νοσοκομείο- Η δήλωση της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του


JTeam

13 Απριλίου 2023

Ο Jamie Foxx εσπευσμένα στο νοσοκομείο- Η δήλωση της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του
Instagram/ iamjamiefoxx
Δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει συμβεί

O Jamie Foxx μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η κόρη του, Corinne. Σε δήλωσή της στα social media, η οικογένεια του star ανέφερε ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που έκανε αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις τη Δευτέρα είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το Back In Action στην Atlanta με την Cameron Diaz.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει συμβεί με την υγεία του, η οικογένειά του ανέφερε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται «σε φάση ανάρρωσης» μετά από επιπλοκές που παρουσίασε.

«Θέλαμε να το μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx, παρουσίασε ιατρικές επιπλοκές. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης αντίδρασης και της καλής φροντίδας, που είχε, είναι ήδη σε διαδικασία ανάρρωσης» γράφει η κόρη του στο μήνυμά της.

Όπως συμπλήρωσε η ίδια: «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένειά μας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της στιγμής. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, η οικογένεια Foxx». Η Corinne στη συνέχεια έσβησε τα σχόλια στην ανάρτηση ενώ δεν διευκρίνισε τον όρο «ιατρική επιπλοκή» για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Επικοινωνεί τώρα με το περιβάλλον και αυτά είναι καλά νέα» αναφέρει πηγή κοντά στην οικογένεια, σύμφωνα με το TMZ ενώ οι συνθήκες που προκάλεσαν την επιδείνωση της υγείας του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.