CELEBRITIES

Jamie Foxx: Η πρώτη του δημόσια δήλωση από το νοσοκομείο


JTeam

4 Μαΐου 2023

Jamie Foxx: Η πρώτη του δημόσια δήλωση από το νοσοκομείο
Instagram/ iamjamiefoxx
H αιτία της εισαγωγής του παραμένει ακόμη άγνωστη καθώς το μόνο που έχει γνωστοποιηθεί είναι πως πρόκειται για μια «ιατρική επιπλοκή»

Ο Jamie Foxx έκανε την πρώτη του δημόσια δήλωση μέσω του Instagram μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες. H αιτία της εισαγωγής του παραμένει ακόμη άγνωστη καθώς το μόνο που έχει γνωστοποιηθεί είναι πως πρόκειται για μια «ιατρική επιπλοκή».

«Εκτιμώ όλη την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος», έγραψε σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αμερικανός ηθοποιός, φέρεται να αρρώστησε στα γυρίσματα της κωμωδίας του Netflix στην Ατλάντα, "Back in Action". Η κόρη του, επίσης ηθοποιός, Corinne, ανακοίνωσε στις 12 Απριλίου ότι ο πατέρας της νοσηλεύεται. Σε δήλωσή της στα social media, η οικογένεια του star ανέφερε ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που έκανε αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να το μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx, παρουσίασε ιατρικές επιπλοκές. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης αντίδρασης και της καλής φροντίδας, που είχε, είναι ήδη σε διαδικασία ανάρρωσης», είχε γράψει η κόρη του στο μήνυμά της.

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένειά μας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της στιγμής. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, η οικογένεια Foxx». Η Corinne στη συνέχεια έσβησε τα σχόλια στην ανάρτηση ενώ δεν διευκρίνισε τον όρο «ιατρική επιπλοκή» για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS