CELEBRITIES

Φεστιβάλ Καννών: Η Jennifer Lawrence με μαύρες σαγιονάρες μετά τα 3 ατυχήματα στο κόκκινο χαλί


JTeam

22 Μαΐου 2023

Φεστιβάλ Καννών: Η Jennifer Lawrence με μαύρες σαγιονάρες μετά τα 3 ατυχήματα στο κόκκινο χαλί
Getty Images
Και ήταν πιο υπέροχη από ποτέ!

H Jennifer Lawrence βρέθηκε στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας "Anatomy of a Fall". Παρόλο που έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με κόκκινο φόρεμα Dior, η προσοχή του κοινού στράφηκε στα πόδια της!

Η 32χρονη star, που έχει ιστορικό με ατυχήματα στο κόκκινο χαλί, εμφανίστηκε στις Κάννες με σαγιονάρες για να αποφύγει μια ακόμη αμήχανη στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι η Lawrence είχε πέσει για πρώτη φορά στις σκάλες ενώ ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το Oscar της, το 2013. Την επόμενη χρονιά την είδαμε πάλι να σκοντάφτει και να πέφτει ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Δύο χρόνια αργότερα σκόνταψε και έχασε ένα παπούτσι καθώς έβγαινε από ένα δείπνο γιορτάζοντας την ταινία της, Silver Linings Playbook, στο Λονδίνο.

Φέτος, πιο υπέροχη (και άνετη) από ποτέ, ξεπέρασε τον κίνδυνο της πτώσης, μαγεύοντας ξανά τα πλήθη όσο κατέβαινε τις σκάλες στο Palais des Festivals με ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.