CELEBRITIES

H Μέγκαν Φοξ κυκλοφορεί ποιητική συλλογή - «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη»


JTeam

9 Αυγούστου 2023

H Μέγκαν Φοξ κυκλοφορεί ποιητική συλλογή - «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη»
Instagram/ meganfox
Η ποιητική συλλογή της Μέγκαν Φοξ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει πάνω από 70 «σπαρακτικά και σκοτεινά» ποιήματα

Η Μέγκαν Φοξ έγραψε ένα βιβλίο με ποιήματα που φέρει τον τίτλο «Τα αγόρια είναι δηλητηριώδη» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα βιβλίο ποίησης 192 σελίδων που περιλαμβάνει περισσότερα από 70 «σπαρακτικά και σκοτεινά» ποιήματα, σύμφωνα με την εκδοτική εταιρεία, Simon and Schuster. «Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να εξαλείψω την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου εξαιτίας της σιωπής μου», έγραψε η Φοξ στο Instagram την Τρίτη, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του βιβλίου της.

«Πέρασα όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους», γράφει και συμπληρώνει: «Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Η Μέγκαν Φοξ έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν, ότι δεν έχει καταφέρει να αγαπήσει μέχρι σήμερα το σώμα της ενώ έχει μιλήσει για τη σωματική δυσμορφία. «Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου έτσι όπως με βλέπουν οι άλλοι», ήταν τα λόγια της, συμπληρώνοντας: «Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή της ζωής μου που να αγάπησα πραγματικά το σώμα μου. Ποτέ, μα ποτέ».

Σύμφωνα με το Johns Hopkins University School of Medicine, η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας έχει να κάνει με έμμονες σκέψεις για σημεία του σώματός μας που θεωρούμε άσχημα έως και αφύσικα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν ελαττώματα. Οι σκέψεις αυτές δημιουργούν μέχρι και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές ή κοινωνική απομόνωση.

Η σταρ έχει πει, πως θέματα που αφορούν την εικόνα του σώματος της, την ταλαιπωρούσαν πολύ πριν γίνει διάσημη. «Ακόμη και όταν ήμουν μικρή, είχα εμμονή με το πως φαινόμουν. Το ταξίδι αγάπης του εαυτού μου, μάλλον δεν τελειώνει ποτέ», παραδέχτηκε στη συνέντευξη της. Στο παρελθόν η ίδια είχε μιλήσει ξανά για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει με την εικόνα της. Το 2021, σε συνέντευξη του GQ Style, είχε παραδεχτεί πως έχει έρθει αντιμέτωπη με το φαινόμενο του body dysmorphia και κατακλύζεται από πολλές και βαθιές ανασφάλειες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.