CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Ο λόγος που δεν μπορεί να κάνει σχέση, γιατί μισεί το cancel culture και η πιο αηδιαστική θεραπεία που έχει κάνει


Κλέλια Φατούρου

23 Αυγούστου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Ο λόγος που δεν μπορεί να κάνει σχέση, γιατί μισεί το cancel culture και η πιο αηδιαστική θεραπεία που έχει κάνει
Η 54χρονη ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που έχει στις σχέσεις και ξεχνά όσα έχει κάνει ο Χάρβι Γουάινστιν

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν παύει ποτέ να είναι στο επίκεντρο, ακόμα κι αν τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκαν πριν από 20 χρόνια. Έκτοτε, ακολούθησαν ταινίες, η σειρά "The Morning Show", σχέσεις, διαζύγια, η δική της σειρά για προϊόντα μαλλιών και φυσικά το reunion της σειράς μέσα από την οποία τη γνωρίσαμε.

Η νέα συνέντευξη που έδωσε στο Wall Street Journal Magazine αποδεικνύει ότι κάθε της απάντηση αποκαλύπτει και μία νέα πτυχή της προσωπικότητάς της. Είτε πρόκειται για τις περίεργες θεραπείες που χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της, είτε είναι οι λόγοι που γίνονται εμπόδιο στο να διατηρήσει μία μακροχρόνια σχέση, η Τζεν έχει να πει πολλά, ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια.

Το cancel culture δεν τη βρίσκει καθόλου σύμφωνη, ενώ δεν έχει να πει κάτι τρομερά αρνητικό για τον Χάρβι Γουάινστιν. «Το μισώ το cancel culture και ξέρω ότι θα μου συμβεί κι εμένα, μόνο και μόνο που το λέω. Δεν ξέρω, αλλά δεν βάζω τους πάντες στο ίδιο καλάθι με τον Γουάινστιν. Προφανώς δεν ήταν ο τύπος με τον οποίο θα ένιωθες άνετα. Έπρεπε να το υποστείς. Όταν μου πρότεινε να βρεθούμε για μία ταινία, είχα μαζί μου συνειδητά στο trailer έναν ακόμη άνθρωπο». Ξεχνά ωστόσο ότι υπήρχαν μέιλ του, στα οποία έλεγε ότι θα έπρεπε κάποιος «να σκοτώσει την Άνιστον».

Σε αυτή τη συνέντευξη, πηγαίνει πιο βαθιά και μιλά για τη δυσκολία που έχει στις προσωπικές σχέσεις. «Μεγάλωσα με δύο γονείς που δεν είχαν καλή σχέση. Ένιωθα συνέχεια μόνη και δεν ανυπομονούσα να αποκτήσω αυτό που έβλεπα σε εκείνους. Δεν μου άρεσε η σκέψη ότι έπρεπε να θυσιάσω τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου προκειμένου να είμαι με κάποιον. Δεν εκπαιδεύτηκα καθόλου στο πώς είναι να δίνεις και να παίρνεις. Έτσι μου ήταν πιο εύκολο να είμαι single. Πρέπει να μην φοβάσαι να λες αυτό που θες στις σχέσεις. Εγώ το παλεύω ακόμη». Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή το 2016, αλλά δεν μιλούσαν για χρόνια. Για την ώρα, μοιράζεται το κρεβάτι της μόνο με τον σκύλο της, αλλά θα ήθελε μία υποστηρικτική σχέση.

Στα 54 της, και μετά από δύο διαζύγια, δεν έχει καμία διάθεση να ξαναπαντρευτεί, αν και ποτέ μην λες ποτέ. Την ενδιαφέρει όμως να διατηρήσει το νεανικό της δέρμα και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το πετύχει. Όταν ο αισθητικός της της πρότεινε μία νέα θεραπεία με σπέρμα σολομού, που είναι διαδεδομένη στην Κορέα, το έκανε, αν και σοκαρίστηκε. «Είσαι σοβαρός; Πού βρίσκει κανείς σπέρμα σολομού;». Λέει όμως πάντα ναι σε ενέσεις πεπτιδίων, ή «νέα πηγή νιότης και το μέλλον στην ομορφιά», όπως τις αποκαλεί. Παρόλα αυτά, έχει αποδειχθεί πλήρως τις λευκές τρίχες της, δεν λέει όχι σε burgers με φίλους (αλλά μόνο τις Κυριακές), λατρεύει ένα καλό dry martini και τις ελιές Καλαμάτας.

Τι κρατά από τα «Φιλαράκια»; «Τα πάντα. Μάς δίδαξε τα πάντα σε ό,τι αφορά τη ζωή και τις σχέσεις». Στιλιστικά μιλώντας, κράτησε ένα ζευγάρι κόκκινα loafers, ένα floral φόρεμα της Μόνικα και φυσικά, τους φίλους που κάποτε ήταν το cast της πιο πετυχημένης κωμικής σειράς.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.