CELEBRITIES

Η Έμμα Στόουν «ορκίζεται» στις καπαρντίνες - Το cool φθινοπωρινό look της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Οκτωβρίου 2023

Η Έμμα Στόουν «ορκίζεται» στις καπαρντίνες - Το cool φθινοπωρινό look της
GETTY IMAGES
Η Έμμα Στόουν και οι καπαρντίνες της στο New York City Film Festival

Η αγαπημένη ηθοποιός Έμμα Στόουν έφερε το cool στιλ της στο New York City Film Festival. Η ξανθιά ηθοποιός περπάτησε στο χαλί του Lincoln Center στην Alice Tully Hall για να παραστεί στην πρεμιέρα του Bleat, ενός πρωτότυπου, σουρεαλιστικού short film από τον Γιώργο Λάνθιμο.

Το εξαιρετικά φθινοπωρινό της look αποτελούνταν από δύο «στρώσεις» καπαρντίνων. Η Στόουν αντί να κάνει ton sur ton, αποφάσισε να κάνει trench sur trench και να φορέσει μια κοντή καπαρντίνα πάνω από ένα αμάνικο φόρεμα, που θύμιζε καπαρντίνα. Το λες και αυτό λιγάκι σουρεαλιστικό. Σίγουρα ταιριάζει με την ταινία μικρού μήκους.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Το look ολοκληρώθηκε με ημιδιάφανο μαύρο καλσόν και μυτερά δερμάτινα παπούτσια με φιόγκους. Αν δεν κατάλαβες το outfit ήταν από την Louis Vuitton spring/summer 2024 συλλογή. Από κοσμήματα η Έμμα επέλεξε μια λεπτή χρυσή αλυσίδα και μικρά χρυσά σκουλαρίκια, πάλι από τον οίκο Louis Vuitton

Η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος έχουν επίσης συνεργαστεί στο φετινό Poor Things, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.