CELEBRITIES

Νορθ Γουέστ: Στην πρώτη της solo συνέντευξη, μοιράζεται όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε


Ερασμία Αρβανιτά

1 Νοεμβρίου 2023

Νορθ Γουέστ: Στην πρώτη της solo συνέντευξη, μοιράζεται όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε
Όσα αποκάλυψε η 10χρονη Νορθ Γουέστ για την αγάπη της για το μπάσκετ, τη μουσική και πολλά άλλα

Ότι η Νορθ Γουέστ μάς απασχολεί από όταν γεννήθηκε –και θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμα, είναι δεδομένο. Την έχουμε δει σε αμέτρητα βίντεο στο TikTok να κάνει live με τη μαμά της, να ποζάρει στο Instagram με τα αδέλφια της, αλλά πρώτη φορά τη βλέπουμε σε μία solo συνέντευξη. Και παρόλο που η ζωή της περιβάλλεται από παπαράτσι, λάμψη και γοητεία, η μεγαλύτερη απόγονος των Καρντάσιαν-Γουέστ έχει ήδη βρει τον εαυτό της και είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Στο πρώτο της solo cover story για το i-D, η Νορθ Γουέστ, εκμυστηρεύτηκε τις φιλοδοξίες της για το μέλλον, αλλά και με πιο επάγγελμα θέλει να ασχοληθεί. «Μπασκετμπολίστρια, ράπερ… Λοιπόν, όταν ήμουν 7 ετών ήθελα να γίνω πυγμάχος», είπε στη συνέντευξή της. «Αλλά τώρα δεν θέλω να γίνω πυγμάχος. Θέλω να ασχοληθώ με την τέχνη».

«Όταν θα είμαι περίπου 13 ετών, θέλω να βγάζω βόλτα τα σκυλιά, να βγάζω χρήματα για να αγοράζω καλλιτεχνικά είδη, γιατί όλα εδώ γύρω είναι τόσο ακριβά. Οπότε ράπερ, μπασκετμπολίστρια, και θα κάνω έργα τέχνης που θα πουλάω», τόνισε παράλληλα.

«Επίσης, μια μέρα θέλω να έχω τα Yeezy και SKIMS και να είμαι μια επιχειρηματίας», είπε η Νορθ Γουέστ.

Παράλληλα, η 10χρονη αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Through the Wire», του Κάνιε Γουέστ –φυσικά- τονίζοντας ότι της αρέσει να τραγουδάει, κάτι πολλοί θεωρούν ότι το πήρε από την οικογένεια της. Για εκείνη βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού στη συνέντευξή της τόνισε ότι η κλίση της στο τραγούδι προέρχεται «κυρίως από εμένα. Και λίγο από τον πατέρα μου».

«Σου αρέσει να σε φωτογραφίζουν;» ήταν ακόμα μια ερώτηση στη συνέντευξη της Νορθ Γουέστ, και η απάντηση δεν μας ξάφνιασε (μάλλον) και τόσο. «Ναι. Μόνο όταν το θέλω, γιατί μερικές φορές δεν το θέλω. Αλλά όχι από τους παπαράτσι», είπε. Τι κι αν είναι το παιδί δύο διάσημων προσωπικοτήτων, βρίσκεται στο προσκήνιο από τη γέννησή της και έχει μεγαλώσει μαζί με μια κάμερα που την ακολουθεί 24/7; Πάνω από όλα είναι παιδί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.