CELEBRITIES

Η Κάσι μηνύει τον Σον Κομπς για βιασμό και κακοποίηση


JTeam

17 Νοεμβρίου 2023

Η Κάσι μηνύει τον Σον Κομπς για βιασμό και κακοποίηση
«Μετά από χρόνια σιωπής, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου», δηλώνει η τραγουδίστρια

O Σον «Ντάντι» Κομπς κατηγορείται για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Η πρώην σύντροφος του, Κάσι, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν το 2005, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών. Όπως υποστηρίζει, ξεκίνησε να τη χειραγωγεί και να την κακοποιεί, την ανάγκαζε να κάνει σεξ με σεξεργάτες ενώ εκείνος έβγαζε βίντεο, τη χτυπούσε και της έδινε ναρκωτικά.

Στη μήνυση που κατέθεσε, η Κάσι (Κασάνδρα Βεντούρα) ισχυρίζεται ότι ο Ντάντι διέρρηξε το σπίτι της και τη βίασε, λίγο πριν χωρίσουν, το 2018.

Η τραγουδίστρια αναφέρει ότι ο ράπερ και CEO της Revolt είχε «ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα θυμού» και τη «χτυπούσε άγρια».

Η Κάσι υποστηρίζει, επίσης, ότι πολλοί εργαζόμενοι του Ντάντι ήταν παρόντες σε περιστατικά κακοποίησής της, όμως «κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει ενάντια στο τρομακτικό κι αδίστακτο αφεντικό του». Πρόσθεσε ότι εκείνος την ανάγκαζε να παίρνει στην τσάντα της το όπλο του, ώστε να της θυμίζει ότι «μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό κακό».

«Την περίοδο που ο κύριος Κομπς κακοποιούσε την κυρία Βεντούρα (Κάσι) σωματικά και σεξουαλικά, εκείνη προσπάθησε πολλές φορές να ξεφύγει από τον έλεγχο που εκείνος είχε στη ζωή της», αναφέρει η μήνυση. «Κάθε φορά που κρυβόταν, την έβρισκε το μεγάλο δίκτυο εταιρειών και συνεργατών του κυρίου Κομπς, και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του είχαν οδηγία να του την επιστρέψουν».

«Πολλοί της είπαν μέχρι κι ότι αν δεν πήγαινε πίσω στον κύριο Κομπς, θα αποτύγχανε στον χώρο του θεάματος».

Η Κάσι, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό του Σεπτέμβρη 2018, όταν βρέθηκαν για φαγητό ώστε να συζητήσουν για το οριστικό τέλος της σχέσης τους. Όταν την πήγε σπίτι, «μπήκε με τη βία στο διαμέρισμα της» και προσπάθησε να τη φιλήσει.

«Του είπε να σταματήσει και προσπάθησε να τον σπρώξει. Τότε, ο κύριος Κομπς την έγδυσε και ξεκούμπωσε τη ζώνη του. Στη συνέχεια, τη βίασε, ενώ εκείνη είχε πει όχι και είχε προσπαθήσει να τον διώξει».

«Μετά από χρόνια σιωπής και σκότους, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου, και να μιλήσω τόσο για εμένα, όσο και εκ μέρους όλων των γυναικών που δέχονται βία και κακοποίηση στη σχέση τους», δήλωσε η ίδια στο Page Six.

Ο δικηγόρους του Ντάντι, φυσικά και αρνείται όλες κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως η Κάσι θέλει να κερδίσει χρήματα από όλο αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.