CELEBRITIES

Οι επετειακές αναρτήσεις των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας για τα 23 χρόνια γάμου


Μάγκυ Πετροπούλου

19 Νοεμβρίου 2023

Οι επετειακές αναρτήσεις των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας για τα 23 χρόνια γάμου
instagram
Δες τις φωτογραφίες και τα μηνύματά τους

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας γιορτάζουν 23 χρόνια από τον γάμο τους με μια σειρά αναρτήσεις που έκαναν και οι δυο στα social media με φωτογραφίες και μηνύματα από μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους.

Συγκεκριμένα ο σταρ του Χόλιγουντ, έγραψε στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης: «Ευτυχισμένα 23 χρόνια. Εγώ και η αγαπημένη μου Κάθριν. Ανυπομονώ για το 24ο».

Με τη σειρά της, η Τζόουνς διάλεξε να συνοδέψει τα δικά τους ενσταντανέ με το εξής μήνυμα: «Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια γάμου. Αγαπημένε μου Μάικλ, το Νόμπελ Ειρήνης σε περιμένει. Σ' αγαπώ...από την αγαπημένη σου σύζυγο, κάτοχο του Μεταλλίου Τιμής με χρυσό αστέρι».

«Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75»

Χωρίς καμία αμφιβολία αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ, μακριά από σκάνδαλα και hot δηλώσεις που θα τους συντηρούσαν στον αφρό της επικαιρότητας και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 23χρονο Ντίλαν και τη 20χρονη Κάρις.

Αν και σούπερ ευτυχισμένοι μαζί, δεν μπορούσαν να μην ακούν τα σχόλια που γίνονταν κατά καιρούς για την διαφορά ηλικίας τους, τόσο από τους δημοσιογράφους, όσο και από άτομα του περιβάλλοντός τους.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Telegraph την προηγούμενη χρονιά, είχε δηλώσει: «Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Μάικ περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη».

Jenny.Gr
instagram

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Περπατάμε το γήπεδο του γκολφ μαζί για τουλάχιστον 4 ώρες τη φορά. Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες, επίσης. Γεννηθήκαμε την ίδια ημέρα με 25 χρόνια διαφορά».

Όσον αφορά στη διαφορά τους, είχε τονίσει: «Είμαστε απλά καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν νιώθω πως είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Θυμάμαι τον κόσμο να λέει "Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75". Αυτά είναι απλά μαθηματικά».

Μαζί σου, Κάθριν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.