CELEBRITIES

Τζίτζι Χαντίντ: Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που κρατά παιδιά ως αιχμαλώτους πολέμου


Ερασμία Αρβανιτά

28 Νοεμβρίου 2023

Τζίτζι Χαντίντ: Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που κρατά παιδιά ως αιχμαλώτους πολέμου
Splash News
Η Τζίτζι Χαντίντ κατηγόρησε το Ισραήλ για μία σειρά ειδεχθών εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων 

Ως τη «μόνη χώρα στον κόσμο που κρατά παιδιά ως αιχμαλώτους πολέμου» χαρακτήρισε η Τζίτζι Χαντίντ το Ισραήλ, σε νέα της ανάρτηση στα social media.

Το 28χρονο μοντέλο, με μισή καταγωγή από την Παλαιστίνη, δημοσίευσε νέα ανάρτηση στο Instagram – την οποία και διέγραψε αργότερα. Εκεί, ανέφερε ότι το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για «απαγωγές, βιασμούς, ταπεινώσεις, βασανιστήρια και δολοφονίες Παλαιστινίων, εδώ και πολλά χρόνια, πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023».

Η Τζίτζι Χαντίντ συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφία του Αχμέντ Μανσρά, ο οποίος αναφέρει ότι «απήχθη» από τις ισραηλινές αρχές σε ηλικία 12 ετών και «είχε υπομείνει την απομόνωση παρά τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του».

Jenny.Gr

Η ανάρτησή της έγινε την Παρασκευή, δηλαδή την ημέρα που απελευθερώθηκαν 13 Ισραηλινοί όμηροι από τη Χαμάς. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και παιδιά μόλις 2 ετών.

Το 28χρονο μοντέλο έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές «την τρομοκρατία αθώων», ενώ σε παλαιότερη δημοσίευσή της, είχε αναφέρει: «Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι πλήττονται από αυτή την αδικαιολόγητη τραγωδία».

«Έχω βαθιά ενσυναίσθηση και πονάει η καρδιά μου για τον αγώνα των Παλαιστινίων και τη ζωή υπό κατοχή, είναι μια ευθύνη που κρατώ καθημερινά. Οι ελπίδες και τα όνειρά της για τους Παλαιστίνιους» δεν έχουν να κάνουν με «το κακό σε βάρος Εβραίων», είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.