CELEBRITIES

Η Μέγκαν Φοξ ανακαλύπτει ξανά τι σημαίνει να εκφράζεσαι μέσα από τη μόδα


Μάγκυ Πετροπούλου

2 Δεκεμβρίου 2023

Η Μέγκαν Φοξ ανακαλύπτει ξανά τι σημαίνει να εκφράζεσαι μέσα από τη μόδα
instagram
«Ένα κομμάτι μου λέει “σήμερα πρέπει να είσαι γυμνή”»

Η Μέγκαν Φοξ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο WWD μίλησε για τη σχέση της με τη μόδα, το στυλ που ακολουθεί και τα ρούχα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της.

«Απλώς πειραματίζομαι τώρα με το να φοράω πραγματικά υπερμεγέθη κομμάτια ή πράγματα που δεν είναι απαραίτητα τόσο αποκαλυπτικά. Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει, "όχι, πρέπει να είμαι γυμνή αυτή τη μέρα"», υποστήριξε η ηθοποιός.

Αμέσως μετά εξήγησε ότι δεν έχει ένα σταθερό στυλ, γιατί ό,τι ρούχο επιλέξει να φορέσει, είτε στις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε στην καθημερινότητά της, «εξαρτάται απλώς από τη διάθεση της στιγμής» και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κρύβεται πίσω από αυτό.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι βρίσκεται στη φάση της ζωής της που «ανακαλύπτει ξανά» τι σημαίνει να εκφράζεται κανείς μέσα από τα ρούχα, -μόδα ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αναδρομή στην καριέρα της, όταν είχε μια «περίεργη σχέση με τη μόδα».

Ήταν τότε που η φήμη της είχε απογειωθεί και είχε αποφασίσει να επενδύσει στο σέξι προφίλ της κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.

«Για τόσο καιρό αρνιόμουν να γίνω διάσημη και απέρριπτα ό,τι κι αν ήταν αυτή η εικόνα που με συνόδευε, αυτό το άτομο που υποτίθεται ότι ήμουν. Και έτσι για πολύ καιρό, απέφευγα τη μόδα και δεν ζούσα με τίποτα άλλο εκτός από αθλητικά παντελόνια ή ρούχα προπόνησης και δεν ήθελα ποτέ να εκφραστώ», καταλήγει η Μέγκαν Φοξ στη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.