CELEBRITIES

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά για την Αμαλ και την τρολάρει με τον πιο αμήχανο τρόπο


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2023

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά για την Αμαλ και την τρολάρει με τον πιο αμήχανο τρόπο
Splash News
Όσα ειπώθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας “The Boys in the Boat,” από τον Τζoρτζ Κλούνεϊ

Όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτό το ζευγάρι -το Χόλιγουντ, oύτε και εμείς- δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Αμάλ Αλαμουντίν και Τζoρτζ Κλούνεϊ φαίνεται να έχουν βρει τις ιδανικές ισορροπίες ανάμεσα τους, και δεν σταματούν να αναφέρονται στον έρωτα τους με κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας “The Boys in the Boat,” την οποία σκηνοθέτησε και αποτελεί παραγωγός της, ο Κλούνεϊ. Εκεί, ο διάσημος ηθοποιός πέρα από τις αναφορές του στην ταινία, ρωτήθηκε και για την Αμάλ, ως συνήθως.

Jenny.Gr
Splash News


Ο Τζορτζ όμως, ήταν σε καλή διάθεση και αποφάσισε να τρολάρει και λίγο την αγαπημένη του ή μάλλον να αποκαλύψει αλήθειες, χωρίς όμως να προκαλεί παρεξηγήσεις: «Μπορεί η σύζυγός μου, να είναι μια εκπληκτική δικηγόρος, να είναι βασικά μια από τις καλύτερες δικηγόρους στον κόσμο, και να τα βάζει με τον ISIS και όλα αυτά -αλλά καλύτερα να μαγειρεύω εγώ, γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι», δήλωσε χιουμοριστικά ο Κλούνεϊ.

Οι μαγειρικές ικανότητες της Αμάλ, ήταν όμως μόνο η αρχή. Αφού ο Τζoρτζ πρόσθεσε πως το χριστουγεννιάτικο μενού για φέτος, θα έχει γαλοπούλα, όπως και στην γιορτή του Thanksgiving, συνέχισε με τις δουλειές του σπιτιού.


Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2014, έχοντας αποκτήσει μαζί τα δυο δίδυμα παιδιά τους, την 6χρονη Έλα και τον Αλεξάντερ. Στην πρεμιέρα, η Αμάλ ήταν εκθαμβωτική μέσα στο pop κίτρινο, μάξι και εντυπωσιακό της φόρεμα από Versace.

«Αλλά καθαρίζει πολύ καλά», είπε ο Τζoρτζ. «Εγώ συνήθως ντρέπομαι γιατί φοράω συνέχεια κάτι το οποίο έχω φορέσει άλλες 1000 φορές», συμπλήρωσε. Σχετικά με τα παιδιά τους, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν η Έλα και ο Αλεξάντερ, γνωρίζουν πως οι γονείς τους είναι διάσημοι.

«Δεν έχουν καμία ιδέα», απάντησε ο Κλούνεϊ. «Κάποια στιγμή ένα παιδί στο σχολείο τους είπε πως "οι γονείς σας είναι διάσημοι", και ο γιος μου γύρισε και με ρώτησε "μπαμπά τι είναι διάσημος;"». Σε μια άλλη του δήλωση, ο Κλούνεϊ είπε: «Πρόσφατα μάλιστα, χρειάστηκε να συστηθώ ως ο "άντρας της Αμάλ"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.