CELEBRITIES

Αρραβωνιάστηκαν Ρόμπερτ Πάτινσον και Σούκι Γουότερχαουζ μετά από 5 χρόνια σχέσης


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2023

Αρραβωνιάστηκαν Ρόμπερτ Πάτινσον και Σούκι Γουότερχαουζ μετά από 5 χρόνια σχέσης
Splash News
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ είναι μαζί από 2018 

Μόλις τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκε ότι μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας, οι Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τώρα, επιβεβαιώθηκε ότι το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ένα ακόμα βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με πηγές του People, o διάσημος ηθοποιός και η σύντροφός του, αρραβωνιάστηκαν.

«Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Είναι τόσο έτοιμος. Η σχέση του με τη Σούκι είναι απίστευτη. Νιώθει πολύ τυχερός» δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή στο People.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα, αφού η Γουότερχαουζ εθεάθη να φοράει ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι. Λίγο νωρίτερα, η 31χρονη Σούκι ανακοίνωσε μέσα από μια εμφάνιση της, ότι μαζί τον Πάτινσον περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα βίντεο ενώ έκανε χειρονομία δείχνοντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

Έπειτα από αυτό, μια πηγή δήλωσε στο People ότι εκείνη και ο ηθοποιός είναι «ενθουσιασμένοι» που περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ο ερχομός ενός μωρού είναι απόλυτη χαρά γι' αυτούς». Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια, αλλά έχουν κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του από τους Sunday Times το 2019, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Αν αφήσεις τους ανθρώπους να μπουν μέσα στη σχέση, απαξιώνεις αυτό που σημαίνει η αγάπη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.