CELEBRITIES

Η Κάθι Γκρίφιν παίρνει διαζύγιο λίγο πριν την τέταρτη επέτειο του γάμου της


Μάγκυ Πετροπούλου

30 Δεκεμβρίου 2023

Η Κάθι Γκρίφιν παίρνει διαζύγιο λίγο πριν την τέταρτη επέτειο του γάμου της
Instagram
Αυτός είναι ο λόγος

Η ηθοποιός, Κάθι Γκρίφιν -σίγουρα σε έχει κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου- υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, λίγο πριν οι δυο τους γιορτάσουν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να δώσει τέλος στην κοινή ζωή τους με τον Ράντι Μπικ, σύμφωνα με την Page Six, καταθέτοντας τα έγγραφα του διαζυγίου τους στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Ο λόγος του χωρισμού τους

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο λόγος τους είχε να κάνει με ασυμβίβαστες διαφοορές που δεν τους επέτρεπαν να προχωρήσουν ομαλά και ευτυχισμένα στη ζωή τους, ενώ ως επίσημη ημερομηνία του χωρισμού τους ορίστηκε η 22η Δεκεμβρίου του 2023.

Η ηθοποιός μάλιστα στα έγγραφα αυτά κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλοι οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου που οι δυο τους είχαν υπογράψει, προκειμένου κανείς τους να μην ζητήσει οικονομική υποστήριξη.

Να σου θυμίσω πως το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2011, αλλά τον Νοέμβριο του 2018 ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ, αφού λίγο αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019 αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Έναν χρόνο μετά -2 Ιανουαρίου του 2020- παντρεύτηκαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.