CELEBRITIES

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ άνοιξε ξανά το Instagram του -Αυτό είναι το νέο του τραγούδι, το πρώτο μετά από 6 χρόνια


Μάγκυ Πετροπούλου

21 Ιανουαρίου 2024

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ άνοιξε ξανά το Instagram του -Αυτό είναι το νέο του τραγούδι, το πρώτο μετά από 6 χρόνια
Splash News
Ο τραγουδιστής είναι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ λίγο καιρό πριν έσβησε όλες τις αναρτήσεις του από τον λογαριασμό του στο Instagram, αφού πρώτα δοκίμασε να απενεργοποιήσει τα σχόλια.

Αιτία; Πραφανώς οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από την πολυσυζητημένη σχέση του με την Σπίαρς από το βιβλίο της, «The Woman in Me» τον Οκτώβριο.

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δέχτηκε σωρεία επικρίσεων, τόσο για την τριετή σχέση τους και κυρίως για την άμβλωση που φέρεται πως ανάγκασε να κάνει η τραγουδίστρια.

Τώρα άνοιξε ξανά το λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να δώσει στους φανς μία μικρή γεύση από τη νέα του δουλειά, την πρώτη μετά από σχεδόν έξι χρόνια -αναφέρομαι στο Man Of The Woods που είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, μοιράστηκε λίγο από το νέο του τραγούδι, «Selfish» το οποίο συνόδευε με πλάνα όπου κάνει πρόβα στο Orpheum Theatre στο Μέμφις του Τενεσί, εκεί δηλαδή που έπαιζε το βράδυ της Παρασκευής.

Όσα έγραψε η Μπρίτνεϊ για τον Τζάστιν

Jenny.Gr

Η τραγουδίστρια περιέγραψε ότι προχώρησε σε έκτρωση μόνο και μόνο επειδή εκείνος δεν συμφωνούσε με την απόκτηση ενός παιδιού.

«Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.