CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα τους έκαναν «θορυβώδη» είσοδο στο Couture show του Maison Margiela


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιανουαρίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα τους έκαναν «θορυβώδη» είσοδο στο Couture show του Maison Margiela
Shutterstock
3 από τα κορίτσια της οικογένειας Καρντάσιαν πήγαν στο Couture show του Maison Margiela

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις -ή καλύτερα όποιο major event- οι οικογένεια Καρντάσιαν θα είναι εκεί. Έτσι ακριβώς έγινε και στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Τα κορίτσια της οικογένειας έκαναν την θορυβώδη είσοδό τους στο Couture show του οίκου μόδας Maison Margiela φορώντας -προφανώς- ρούχα του ιδίου οίκου.

Σε αυτό το μοναδικό Couture show λοιπόν ήταν προσκεκλημένες η Κρις, η Κάιλι και η Κιμ, οι οποίες κάθισαν δίπλα δίπλα για να παρακολουθήσουν την επίδειξη, ντυμένες με εξαιρετικά κομμάτια του Maison Margiela από τον Τζον Γκαλιάνο. Η mamager, Κρις Καρντάσιαν-Τζένερ φόρεσε ένα μαύρο baggy κοστούμι, το οποίο ενσαρκώνει όλο το bossy χαρακτήρα της. Το κομμάτι όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το μαύρο oversized παλτό της, του οποίου η Κρις σήκωσε τα μανίκια και φάνηκε από κάτω το λευκό κολλαριστότης πουκάμισο, όπως επίσης και τα μαύρα δερμάτινα γάντια της. Επιβλητική εμφάνιση και μας άρεσε πολύ.

Jenny.Gr
Shutterstock

Η Κάιλι Τζένερ από την άλλη επέλεξε να φορέσει ένα πιο αιθέριο φόρεμα, σε ασημένιες αποχρώσεις από ημιδιάφανο ύφασμα με παγιέτες.Έμοιαζε με γοργόνα; Ναι! Τα τούλινα διάφανα γάντια έδιναν extra dreammy πόντους, ενώ οι λευκές της γόβες κάπως «κλώτσησαν» με το όλο σύνολο. Ίσως θα ήταν καλύτερο να συνδύαζε μυτερές διάφανες γόβες ή ασημένιες-καθρέφτη.

Jenny.Gr
Shutterstock

Τέλος, η star της οικογένειας, η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μας δείξει ακόμα μια φορά την σιλουέτας της, επιλέγοντας ένα bodycon φόρεμα. Σίγουρα την έχουμε δει 1.000.000 φορές με παρόμοιο στιλ φορέματος, αλλά το συγκεκριμένο για να είμαστε ειλικρινείς ήταν showstopping. Μαύρο, maxi με πολλά cutouts, που τόνιζαν τη λεπτή της μέση και μικροσκοπικές τιράντες. Για ακόμα περισσότερο drama η Κιμ σέταρε ένα τεράστιο ασημένιο τσόκερ.

Jenny.Gr
Shutterstock

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.