CELEBRITIES

«Dune: Part Two»: Ζεντάγια και Τιμοτέ Σαλαμέ με ασορτί φουτουριστικές ολόσωμες φόρμες


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

«Dune: Part Two»: Ζεντάγια και Τιμοτέ Σαλαμέ με ασορτί φουτουριστικές ολόσωμες φόρμες
Getty Images
Ζεντάγια και Τιμοτέ Σαλαμέ βρέθηκαν στη Σεούλ, για μία συνέντευξη Τύπου για τη ταινία «Dune: Part Two»

Και ενώ ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από την εμφάνιση της Ζεντάγια στο αμμώδες χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «Dune: Part Two», όπου εμφανίστηκε με μία φουτουριστική πανοπλία, ένα κομμάτι του Thierry Mugler από την couture συλλογή του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 1995, ήρθε η στιγμή να μας αφήσει ξανά με το «στόμα ανοιχτό». Αυτή τη φορά, η Ζεντάγια και ο Τιμοτέ Σαλαμέ, βρέθηκαν στη Σεούλ, για μία συνέντευξη Τύπου για τη νέα ταινία.

Οι δύο ηθοποιοί, εμφανίστηκαν με δύο matching looks, από το fashion brand Junn J, με τη Ζεντάγια να φοράει μία παστέλ ροζ ολόσωμη φόρμα με φουτουριστικά σχέδια και λεπτομέρειες με φερμουάρ, κάνοντας έμμεση αναφορά στις διάσημες στολές που φορούσαν στην ταινία «Dune». Ο συμπρωταγωνιστής της, Τιμοτέ Σαλαμέ, εμφανίστηκε με μία πανομοιότυπη φόρμα με τη Ζεντάγια, σε γαλάζιο χρώμα. Ο ηθοποιός, αποκάλυψε ότι η ιδέα για τα matching outfits προήλθε από τον Λο Ρόουτς, τον επί χρόνια συνεργάτη και στυλίστα της Ζεντάγια, για όλες τις εμφανίσεις της στην περιοδεία του «Dune: Part Two».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι δύο ηθοποιοί εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και μοιράστηκαν πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στο φανταστικό σύμπαν που προέρχεται από το εμβληματικό μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ. «Δεν μεγάλωσα απαραίτητα με αυτά τα βιβλία, αλλά νιώθω ότι τα γνώρισα μέσω του σκηνοθέτη Ντένις Βιλενέβ. Και γνωρίζοντας ότι η αγάπη και η φροντίδα του για τα βιβλία, μεταφράστηκε σε όλα όσα είδατε και θα δείτε, αυτό είναι όσο ξεχωριστό», τόνισε η Ζεντάγια, σύμφωνα με τους «Korean Times».

«Όταν καταφέρνεις να ξεκλειδώσεις ολόκληρο αυτόν τον κόσμο, τότε τον βλέπεις παντού. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι σε όλη μου τη ζωή ζούσα με αναφορές του "Dune", απλά, δεν το ήξερα. Και αυτό ήταν πραγματικά, πραγματικά ξεχωριστό για μένα, το να βλέπω πόσο μεγάλη επίδραση είχε η ταινία. Απλώς, αισθάνομαι τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη, γιατί θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται ότι τιμώ κάτι που τους είναι τόσο αγαπητό, για τόσο πολύ καιρό», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Τιμοτέ, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει το κορεάτικο κοινό με την ταινία «Wonka», άφησε να εννοηθεί ότι ο χαρακτήρας του στη νέα ταινία, δεν είναι απλώς ένας ηρωικός πρωταγωνιστής, αλλά παρουσιάζει πολλές πολυπλοκότητες. Ο ηθοποιός, σημείωσε ότι αισθάνθηκε βαθιά σύνδεση με τον χαρακτήρα του, καθώς εντρυφούσε στη μελέτη και την απεικόνιση της διαδρομής του. «Αισθάνομαι μια κάποια εγγύτητα και ευγνωμοσύνη για αυτόν τον ρόλο, καθώς και την πνευματική πειθαρχία που απαιτεί – και γενικά όλες τις ιδέες και τα πράγματα που ανακαλύπτω, όταν διαβάζω το μυθιστόρημα», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.