CELEBRITIES

«Ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη» - Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε στα βραβεία SAG


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2024

«Ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη» - Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε στα βραβεία SAG
Instagram
Τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award στα 30ά βραβεία SAG που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Το παρέλαβε από την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπράντλει Κούπερ και ο λόγος της πραγματικά συγκίνησε όλους τους συναδέλφους της, οι οποίοι την κοίταζαν με θαυμασμό και δάκρυα στα μάτια.

Ο θρύλος της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ αστειεύτηκε αλλά πέρασε και σε πιο σοβαρά θέματα.

Διάβασε μερικά από όσα είπε στην ομιλία της που ξεχωρίσαμε:

-«Είναι τόσο υπέροχο αυτό το βραβείο, γιατί ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα το πάρεις. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι εκεί και να στριφογυρίζεις... Και αν δεν χρειάζεται να πάρεις ένα χαρούμενο πρόσωπο, "είμαι τόσο χαρούμενη που χάνω!". Τέλος πάντων, όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ»

-«Δεν μου άρεσε η πραγματικότητα. Ήθελα να είμαι στις ταινίες. Ακόμα κι αν ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη. Η μητέρα μου μού έλεγε να μάθω γραφομηχανή. Αλλά δεν την άκουσα. Και κάπως, με έναν τρόπο, όλα έγιναν πραγματικότητα».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θυμάμαι να ονειρεύομαι να γίνω ηθοποιός ως έφηβη, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου στο Μπρούκλιν με ένα παγωτό με γεύση καφέ και ένα περιοδικό για ταινίες».

«Μπορούσα να προτείνω ιδέες για μια σκηνή στον Γουίλι και να δοκιμάσω διάφορα εφέ φωτισμού με τον Χάρι, και ποτέ δεν με υποτίμησαν. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν πραγματικά μπροστά από την εποχή τους και αυτό ήταν φανταστικό. Ουσιαστικά, έδωσαν τον τόνο για όλη μου την καριέρα» (αναφερόμενη στον σκηνοθέτη, Γουίλιαμ Γουάιλερ και τον κινηματογραφιστή, Χάρι Στρέντλινγκ τον πρεσβύτερο, με τους οποίους συνεργάστηκε στην πρώτη της ταινία, «Ενα αστείο κορίτσι»).

«Είναι προνόμιο να είμαι κομμάτι αυτού του επαγγέλματος. Για μερικές ώρες ο κόσμος βρίσκεται σε μια κινηματογραφική αίθουσα και ξεχνά τα προβλήματά του. Τι ιδέα. Κινούμενες εικόνες σε μια οθόνη».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε τόση χαρά, βλέποντας σας όλους στην οθόνη».

Δες τον συγκινητικό λόγο της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.