CELEBRITIES

Σάρον Στόουν: «Φτάνει με το small d*ck energy» - Γιατί άφησε την υποκριτική για την τέχνη


JTeam

20 Μαρτίου 2024

Σάρον Στόουν: «Φτάνει με το small d*ck energy» - Γιατί άφησε την υποκριτική για την τέχνη
Splash News
Η Σάρον Στόουν μιλά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της και όσα της προσφέρει η ζωγραφική

Σάρον Στόουν στα 66 της χρόνια δεν έχει πια ρόλους που ανταποκρίνονται στο ταλέντο της και έτσι ζωγραφίζει έως και 17 ώρες την ημέρα. Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή της στον Guardian, όπου μιλάει για το Χόλιγουντ, τη σκληρή ανατροφή της και το πώς αφήνει τη «δημιουργική της στρόφιγγα να ρέει».

Όπως περιγράφει στο άρθρο του, ο Stuart Jeffries, μία μέρα μία στενή φίλη της Σάρον Στόουν πήγε για δείπνο με την οικογένειά της. Ο πεθερός της φίλης τη συμβούλεψε να μην επιλέξει πίτσα, αφού μόλις είχε γεννήσει και έπρεπε να χάσει βάρος. Το περιστατικό αυτό ενέπνευσε έναν από τους πίνακες της Στόουν με τίτλο «It's My Garden, Asshole», ένα πανέμορφο ακρυλικό σε καμβά που απεικονίζει έναν ιμπρεσιονιστικό κήπο που λάμπει και συγκρατείται με ένα κυματιστό έδαφος από σομόν και ροζ χρώματα.

«Δηλαδή ο πεθερός ήταν ο μ@λ@κ@ς, ρωτάω;» γράφει ο συντάκτης με την ηθοποιό να εξηγεί: «Όχι ακριβώς». «Πρόκειται λοιπόν για ζωγραφική με θυμό, που εκφράζει την οργή για την πατριαρχική εξουσία και τη διάβρωση της ιδιωτικής ζωής;» την ρώτησε ο Stuart Jeffries. «Όχι! Είναι μια ιστορία αγάπης!» η Στόουν εξηγεί ότι η φίλη της πάλευε πολύ καιρό να κάνει παιδί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.