CELEBRITIES

Η υπέροχη Ριάνα στη Vogue China: «Ζω το όνειρό μου»


JTeam

27 Μαρτίου 2024

Η υπέροχη Ριάνα στη Vogue China: «Ζω το όνειρό μου»
Δικό μας όνειρο, αυτές οι φωτογραφίες

Όταν ακούς τις λέξεις «Ριάνα» και «εξώφυλλο» στην ίδια πρόταση, καταλαβαίνεις ότι θα δεις κάτι εξαιρετικό. Αυτό ακριβώς μας έδωσε η Vogue China, για την οποία φωτογραφήθηκε η Riri, ενώ έδωσε και συνέντευξη για τη μητρότητα, την ανακάλυψη του εαυτού της και τα όνειρά της.

Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, γυναίκα όνειρο, μίλησε στη Διευθύντρια Σύνταξης, Μάργκαρετ Ζανγκ, και αποκάλυψε ποιο είναι το «ομορφότερο πράγμα» στη σχέση με τον A$AP Rocky και τον τρόπο που μεγαλώνουν τους δύο γιους τους, RZA και Ράιοτ Ρόουζ.

«Τα παιδιά έρχονται στον κόσμο με τη δική τους ταυτότητα και την ηρεμία τους, χωρίς λογική και συμβιβασμούς, πράγματα που σου δίνουν την αίσθηση ότι πρέπει να ανήκεις κάπου. Είναι υπέροχο που το βλέπω αυτό και που τους βοηθώ να πορευτούν και να τους διαβεβαιώσω ότι μπορούν να είναι όποιοι θέλουν», δήλωσε.

«Πρέπει να το αγκαλιάσουν ολοκληρωτικά, γιατί είναι πανέμορφο, και είναι μοναδικό. Τους αγαπώ ακριβώς έτσι».

Η Ριάνα μίλησε επίσης για τα όνειρά της ως καλλιτέχνιδα και επιχειρηματίας. Με 9 βραβεία Grammy και περιουσία που υπολογίζεται στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν έχει σκοπό να το βάλει ποτέ κάτω.

«Πάντα θέλαμε να είναι περήφανοι οι γονείς μας… Εγώ, τουλάχιστον, ήθελα να κάνω τους γονείς μου περήφανους. Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το κατάφερα υποστηρίζοντας αυτά που πιστεύω και ακολουθώντας το δικό μου μονοπάτι, τα δικά μου όνειρα».

«Ζω το όνειρό μου», συνέχισε. «Οι γονείς μου ήταν πολύ περήφανοι για αυτό, επειδή ήθελαν απλώς να είμαι χαρούμενη και πετυχημένη. Οπότε, θεωρώ πως το κλειδί είναι να βρεις μία στοιχειώδη ισορροπία. Ναι, η ισορροπία είναι σημαντική. Κάνε αυτό και θα τα έχεις όλα. Μπορείς να γράψεις το σενάριο της ζωής σου ακριβώς όπως το θέλεις, και θα είναι πανέμορφο. Μερικές φορές, πρέπει απλώς να αφήσεις πίσω σου τις προσδοκίες των άλλων και να ζεις όπως θέλεις».

Η Ριάνα τα είπε τέλεια, για μία ακόμη φορά. Δες και τις τέλειες φωτογραφίες παρακάτω, και συνέχισε τη μέρα σου –αν μπορείς.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.