CELEBRITIES

Μάρτιν Σκορσέζε: Ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο


JTeam

18 Απριλίου 2024

Μάρτιν Σκορσέζε: Ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
SPLASH via Ideal Image
Ο Μάρτιν Σκορσέζε, είναι ασταμάτητος

Πάνω σε μια βιογραφική ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα φέρεται να δουλεύει ο Μάρτιν Σκορσέζε, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, πέρσι κυκλοφόρησε την ταινία «Killers of the Flower Moon», και πλέον, εκτός από την ταινία για τη ζωή του Ιησού, ετοιμάζει και αυτό το νέο φιλμ, αφιερωμένο στη ζωή του διάσημου τραγουδιστή, Φρανκ Σινάτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που θα αναλάβει να υποδυθεί τον Σινάτρα, η Τζένιφερ Λόρενς αναμένεται να θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγό του, την Άβα Γκάρντνερ. Αυτή, θα είναι η δεύτερη κινηματογραφική συνεργασία των δύο σταρ μετά το «Don't Look Up», το 2021.

Ωστόσο, το κινηματογραφικό εγχείρημα υπάρχει περίπτωση και να μην πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι η κόρη του Σινάτρα, Τίνα, είναι αυτή που ελέγχει την περιουσία και το όνομα του πατέρα της και δεν έχει δώσει, μέχρι τώρα, την έγκρισή της για την ταινία. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, η ταινία έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων στούντιο. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers Of The Flower Moon», έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, ωστόσο η Sony φαίνεται να είναι η επικρατέστερη.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, βραβεύτηκε με τιμητική Χρυσή Άρκτο, για την πολύτιμη προσφορά του στον κινηματογράφο. Εκεί, είχε πει σο ότι ακόμα σκέφτεσαι πώς θα αντιμετωπίσει τη ζωή του Ιησού στη μεγάλη οθόνη. Παράλληλα, είχε εκφράσει την απόψή του ότι ο κινηματογράφος, πλέον, μεταμορφώνεται. «Νομίζω ότι μεταμορφώνεται. Ποτέ δεν προοριζόταν να είναι ένα πράγμα. Είχαμε συνηθίσει να είναι ένα πράγμα. Αν ήθελες να δεις μια ταινία, πήγαινες σε μία αίθουσα, ήταν πάντα μια κοινωνική εμπειρία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.