CELEBRITIES

Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης της, Λόντον


JTeam

21 Απριλίου 2024

Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης της, Λόντον
Instagram
Την απέκτησε τον Νοέμβριο του 2023, μέσω παρένθετης μητέρας

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης τους.

Οι δυο τους την καλωσόρισαν τον Νοέμβριο του 2023, μέσω παρένθετης μητέρας και όπως είναι λογικό και επόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Jenny.Gr
Instagram

Συγκεκριμένα η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα της Λόντον, μαζί με μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τον 15 μηνών γιο του ζευγαριού, ο οποιός έχει πάρει το όνομα Φοίνιξ.

Δες την ανάρτηση:

«Παρουσιάζουμε τη Λόντον Μέριλυν Χίλτον-Ριμ. Ονειρευόμουν να έχω μια κόρη με το όνομα Λόντον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εδώ. Πραγματικά εκτιμώ κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Μαζί με τον Φοίνιξ, τα αγγελούδια μου μού έχουν δείξει μια αγάπη που δεν ήξερα καν ότι μπορούσε να είναι τόσο βαθιά πριν γίνω μητέρα τους».

Jenny.Gr
Instagram

Η Πάρις Χίλτον όμως εκτός από την ανάρτηση για την κόρη της, επιφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη στους πιστούς θαυμαστές της.

Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά η ανακοίνωση του καινούργιου τραγουδιού της σε συνεργασία με τη Sia, που θα έχει τον τίτλο, «Fame Won't Love You».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.