CELEBRITIES

Απούσα η Νίκολα Πελτζ από το πάρτι γενεθλίων της Βικτόρια Μπέκαμ - Το απολογητικό μήνυμα, μετά το σούσουρο


JTeam

22 Απριλίου 2024

Απούσα η Νίκολα Πελτζ από το πάρτι γενεθλίων της Βικτόρια Μπέκαμ - Το απολογητικό μήνυμα, μετά το σούσουρο
Splash by Ideal Image
Η Νίκολα Πελτζ, νύφη της Βικτόρια Μπέκαμ, δεν παρευρέθηκε στο πάρτι για τα 50α γενέθλιά της

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το διασκέδασε, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο πάρτι με διάσημους καλεσμένους. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls γιόρτασε μισό αιώνα ζωής, έχοντας στο πλευρό της πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν. Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν θα γινόταν φυσικά να λείπει από το πλευρό της αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Κι ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα σε αυτό το πάρτι, καθώς προσωπικότητες, όπως τα μέλη των Spice Girls, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Τζέισον Στέιθαμ και ο Τομ Κρουζ έδωσαν το «παρών», ηχηρή ήταν η απουσία της νύφης της Βικτόρια Μπέκαμ, δηλαδή της ηθοποιού και συζύγου του γιου της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, Νίκολα Πελτζ. Το γεγονός ότι δεν τίμησε την πεθερά της με την παρουσία της δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο.

Δεδομένου ότι οι αναρτήσεις στα social media ήταν πολλές κι έτσι πήραμε μια γεύση από όσα συνέβησαν σε αυτό το λαμπερό πάρτι, οι φανς της οικογένειας δεν θα γινόταν να μην προσέξουν αυτή την απουσία. Η Νίκολα Πελτζ, λοιπόν, ρωτήθηκε ευθέως για τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στο πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ κι εκείνη έσπευσε να απαντήσει δημόσια, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Όπως μεταφέρει το People, η Νίκολα Πελτζ είχε προγραμματίσει να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο με την ηλικιωμένη γιαγιά της, όπως επιβεβαιώνεται και από την κοινή φωτογραφία τους στα social media. Η 29χρονη ηθοποιός έχει αδυναμία στη γιαγιά της κι έτσι δεν μπορούσε να αναβάλει αυτή την επίσκεψη.

«Είμαι λυπημένη που δεν είμαι εκεί να γιορτάσω μαζί σου και να σε αγκαλιάσω. Στέλνω πολλή αγάπη από εμένα και τη γιαγιά μου. Μου λείπετε όλοι πολύ», έγραψε η Νίκολα Πελτζ, στέλνοντας τις ευχές της στη Βικτόρια Μπέκαμ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.