CELEBRITIES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μηνύει τον Μαρκ Γουόλμπεργκ για «δόλια συμπεριφορά»


JTeam

22 Απριλίου 2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μηνύει τον  Μαρκ Γουόλμπεργκ για «δόλια συμπεριφορά»
Getty Images
Γι' αυτό δεν πρέπει να μπλέκουμε τα επαγγελματικά με τις φιλίες μας

Πριν πάμε στο ζουμί της υπόθεσης, να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγιναν φίλοι όταν ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Το F45 είναι ένα τεράστιο fitness brand, chief brand officer του οποίου είναι ο ηθοποιός. Κι όταν οι δυο τους έγιναν κολλητοί, ο Μπέκαμ συμφώνησε να γίνει brand ambassaror, ενώ επένδυσε και 8,5 εκατομμύρια λίρες με την εταιρεία του, DB Ventures Ltd.

Γιατί μας ενδιαφέρουν αυτά; Επειδή ο 48χρονος αθλητής τώρα μηνύει τον αλλοτινό φίλο του για «δόλια συμπεριφορά», ισχυριζόμενος ότι τον παραπλάνησε για να συνεργαστούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Sun, οι μετοχές έπεσαν. O Μπέκαμ ισχυρίζεται πως έχασε περισσότερα από τα χρήματα που επένδυσε αρχικά. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι αυτό συνέβη επειδή οι μετοχές που του υποσχέθηκαν, παρακρατήθηκαν έως ότου πέσουν οι τιμές τους.

Ο Γουόλμπεργκ, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες θεωρεί αβάσιμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.