CELEBRITIES

Ολίβια Μαν: Εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να κρύψει τις ουλές της διπλής μαστεκτομής – «Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι πληγές μάχης»


JTeam

22 Απριλίου 2024

Ολίβια Μαν: Εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να κρύψει τις ουλές της διπλής μαστεκτομής – «Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι πληγές μάχης»
SPLASH via Ideal Image
«Με στεναχωρεί λίγο το ότι εξακολουθώ να θέλω να κρύβω ορισμένες πτυχές», τόνισε

Στις αρχές του 2023, η Ολίβια Μαν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και μόλις έναν χρόνο μετά την ιατρική διάγνωση, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας της με το ευρύ κοινό. «Ελπίζω πως, το ότι το μοιράζομαι, θα βοηθήσει άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και στήριξη για το δικό τους ταξίδι», έγραψε η Ολίβια Μαν στο IG post της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε διπλή μαστεκτομή 30 μέρες μετά τη βιοψία της.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, σε νέα συνέντευξή της στο People, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι προσπάθησε να κρύψει τις πληγές της μετά την υποβολή της σε διπλή μαστεκτομή. Η Μαν δήλωσε ότι «έχω κάποια βαθουλώματα και εξογκώματα στη μία πλευρά του σώματός μου κοντά στο σημείο όπου ήταν οι λεμφαδένες και έπρεπε πραγματικά να σκάψουν». Αναφερόμενη στην εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στα Όσκαρ του 2024 τον Μάρτιο, η ίδια τόνισε ότι «φορούσα κάποια φορέματα στο κόκκινο χαλί που με έκαναν να αγχώνομαι λίγο κατά καιρούς».

Η ηθοποιός, κατά τα βραβεία Όσκαρ, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, αλλά εξομολογήθηκε πως «προσπαθήσαμε πραγματικά να ξεγελάσουμε πού είναι τα βαθουλώματα και πώς να το κάνουμε πραγματικά λείο (το δέρμα) και να καλύψουμε τα πάντα, ώστε να μπορέσω να το φορέσω». «Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου, αλλά γνωρίζοντας ότι υπάρχει αυτή η επιλογή όταν βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα, με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα».

«Με στεναχωρεί λίγο το ότι εξακολουθώ να θέλω να κρύβω ορισμένες πτυχές»

Στην ίδια συνέντευξη, η Ολίβια Μαν εξομολογήθηκε πως «μερικές φορές με στεναχωρεί λίγο το γεγονός ότι εξακολουθώ να θέλω να κρύβω ορισμένες πτυχές. Αλλά μετά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αυτά τα σημάδια, είναι πληγές μάχης και μπορώ να τις δείχνω όποτε θέλω και να τις κρύβω όταν θέλω». Ακόμα κι αν η περιπέτεια με την υγεία της ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή της, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως αισθάνεται υπερβολικά «τυχερή» για την επιλογή να υποβληθεί σε «διπλή μαστεκτομή». Αυτό, της έδωσε την ευκαιρία να «πολεμήσει». «Είναι διαφορετικά όταν προσπαθείς να φτιάξεις ξανά τον εαυτό σου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πλέον, αλλά δεν είναι το ίδιο, ωστόσο δεν πειράζει, γιατί βρίσκομαι εδώ», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.