CELEBRITIES

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα σε καφέ - Της έσπασε το κινητό


JTeam

24 Απριλίου 2024

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα σε καφέ - Της έσπασε το κινητό
Άγριος καυγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με γυναίκα που του ζητούσε να πει «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη». Ο ηθοποιός της έσπασε το κινητό

Tο επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Άλεκ Μπάλντουιν και μία γυναίκα που του ζητούσε επίμονα να πει «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια, στην οποία βρισκόταν ο ηθοποιός και περίμενε στο ταμείο να πληρώσει, ενώ παράλληλα μιλούσε στο τηλέφωνό του. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε η γυναίκα λέει «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις “ελευθερώστε την Παλαιστίνη;”» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνό του.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες “ελευθερώστε την Παλαιστίνη”. Γ… το Ισραήλ, γ… τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα με τον Μπάλντουιν να της δείχνει την έξοδο και στο τέλος του βίντεο να της χτυπά το κινητό τηλέφωνο και να το ρίχνει κάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.