CELEBRITIES

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ σκέφτονται να παντρευτούν


JTeam

27 Απριλίου 2024

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ σκέφτονται να παντρευτούν
Instagram
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο βήμα

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πώς θα είναι η ζωή τους ως παντρεμένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Μάλιστα μια πηγή από το στενό περιβάλλον τους τόνισε πως: «Υπήρξε συζήτηση για γάμο και αυτό είναι αλήθεια».

Η γνωριμία τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των ταινιών, «Spider-Man» και από τότε μέχρι και σήμερα αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις -εκτός αν είναι απαραίτητο- και προτιμούν να ζουν μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ζεντάγια πρόσφατα αναφέρθηκε στον σύντροφό της και στο πώς αυτός διαχειρίστηκε την απότομη επιτυχία στη ζωή του: «Ήμασταν και οι δύο πολύ, πολύ νέοι, αλλά η καριέρα μου ήταν ήδη κατά κάποιο τρόπο σε εξέλιξη, και η δική του άλλαξε μέσα σε μία νύχτα. Τη μια μέρα είσαι παιδί και είσαι στην παμπ με τους φίλους σου και την επόμενη μέρα είσαι ο Spider-Man. Σίγουρα είδε τη ζωή του να αλλάζει κατά κάποιο τρόπο μπροστά του. Αλλά το χειρίστηκε πολύ όμορφα».

Οι φήμες και η επιβεβαίωση της σχέσης τους

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν από τη στιγμή που πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Spider-Man: Homecoming» το 2016. Η επιβεβαίωση όμως ήρθε τον Ιούλιο του 2021, όταν οι παπαράτσι τους τσάκωσαν να φιλιούνται σε ένα αυτοκίνητο.

Τον Ιανουάριο του 2024, κόντρα στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τραγούν διαφορετικούς δρόμους, ο Τομ Χόλαντ είπε σε βίντεο που ανέβηκε στο TMZ ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση χωρισμένοι».

Λίγο καιρό μετά είχε πει στο Hollywood Reporter: «Η σχέση μας είναι κάτι που προστατεύουμε απίστευτα και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ιερό» και κατόπιν είχε προσθέσει: «Δεν πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας».

Η Ζεντάγια σε συνέντευξή της στο Elle, είχε τονίσει πως: «Αποδέχομαι ότι μέρη της ζωής μου θα είναι δημόσια. Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να μη ζω τη ζωή μου και να μην αγαπώ το άτομο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ. Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS