CELEBRITIES

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και τον λόγο που αναγκάστηκε να το αλλάξει


JTeam

27 Απριλίου 2024

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και τον λόγο που αναγκάστηκε να το αλλάξει
Δες όλα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Έμα Στόουν πρόσφατα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το πραγματικό της όνομα και την απόφασή της να το αλλάξει και να συστηθεί με ένα διαφορετικό τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να γίνει αυτόματα μέλος της σόου μπιζ.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Curse», Νέιθαν Φίλντερ, στο Hollywood Reporter.

Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ίδια ως «Έμιλι», κάνοντας τον δημοσιογράφο του περιοδικού να την ρωτήσει αν κάποιος άλλος από τους συνεργάτες της στις ταινίες την προσφωνεί με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, η ηθοποιός του απάντησε: «Ναι, όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν».

Λίγο μετά προχώρησε και στην αποκάλυψη που σου είπα στην αρχή αυτού του άρθρου, τονίζοντας πως άλλαξε το όνομά της όχι επειδή το ήθελε, ούτε επειδή ήταν πιο εύηχο, αλλά αναγκαστικά.

Jenny.Gr
YouTube/ Searchlight Pictures

Ο λόγος; Επειδή μια άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Έμιλι Στόουν ήταν ήδη μέλος του SAG-AFTRA και δεν γινόταν να υπάρχουν δύο.

Αν και η ίδια έκανε για αρκετά χρόνια υπομονή, κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

«Φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιο λόγο, είπα, "Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς φώναξέ με Έμιλι". Ο Νέιθαν με αποκαλεί Εμ, κάτι που είναι πιο εύκολο», είπε για το θέμα αυτό η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS