CELEBRITIES

Αλλαγές στο βιβλίο της Ρέμπελ Γουίλσον μετά την αναφορά της στον Σάσα Μπάρον Κοέν - Φόβοι για νομικές κυρώσεις


JTeam

28 Απριλίου 2024

Αλλαγές στο βιβλίο της Ρέμπελ Γουίλσον μετά την αναφορά της στον Σάσα Μπάρον Κοέν - Φόβοι για νομικές κυρώσεις
Instagram
Η βρετανική έκδοσή του δεν έχει σχέση με την αμερικάνικη

Οι αποκαλύψεις που έκανε η Ρέμπελ Γουίλσον στα απομνημονεύματά της, «Rebel Rising» για την απρεπή συμπεριφορά του Σάσα Μπάρον Κοέν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν η αφορμή που οδήγησε στο διαζύγιό του με την Άιλα Φίσερ.

Jenny.Gr
Instagram

Παρόλα αυτά η βρετανική έκδοση του βιβλίου που κυκλοφόρησε είχε αλλαγές στα συγκεκριμένα αποσπάσματα και αυτό συζητήθηκε έντονα.

Συγκεκριμένα το κεφάλαιο που αναφερόταν σε αυτόν και έχει τίτλο, «Sacha Baron Cohen and Other As...» (Ο Σάσα Μπάρον Κοέν και άλλοι μ@λ@κες), αποφασίστηκε από τον εκδοτικό οίκο να διορθωθεί«λόγω νομικών ανησυχιών», όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της «είναι ψευδείς και δυσφημιστικοί». Η ίδια πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Όσα ισχυρίστηκε στο βιβλίο της για τον Σάσα Μπάρον Κοέν

Η ηθοποιός τονίζει στο βιβλίο της πως κάθε φορά που έπαιζε μαζί του, στα γυρίσματα της ταινίας, «The Brothers Grimsby», ένιωθε ότι τη σκέφτεται γυμνή. «Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή».

Στη συνέχεια, υποστηρίζει ότι ο ίδιος την είχε καλέσει μέσω ενός βοηθού παραγωγής για να της πει ότι χρειαζόταν να γυρίσει μια ακόμα σκηνή για την ταινία.

Σε αυτήν ο χαρακτήρας που ερμήνευε κατεβάζει το παντελόνι του και της ζητάει να αγγίξει τα οπίσθιά του. «Είπα αμέσως όχι κι αυτοσχεδίασα μερικά λόγια για να καταφέρω να φύγω από εκεί. Όμως αργότερα, έπρεπε να προσποιηθώ ότι κάνω σεξ με αυτόν τον άντρα. Έπρεπε ακομα και να τον φιλήσω επανειλημμένα», υπογράμμισε και τόνισε πως συχνά ο ηθοποιός την πίεζε για ερωτικές σκηνές.

Όταν κατάλαβε πως η παραγωγή δεν θα έκανε απολύτως τίποτα, τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να προωθήσει καθόλου την ταινία. «Αυτή η αποτυχία στο box office ήταν κάρμα», ήταν τα ακριβή της λόγια, ενώ τόνισε πως με την ιστορία της σκοπός της ήταν να εμψυχώσει τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για όλα όσα τους φέρνουν σε δύκολη θέση. να μιλήσουν για περιστατικά, που τις κάνουν να ντρέπονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.