CELEBRITIES

Ο Άνταμ Κλείτον των U2 παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου


JTeam

29 Απριλίου 2024

Ο Άνταμ Κλείτον των U2 παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου
Splash by Ideal Image
Ο Άνταμ Κλείτον και η Μαριάνα Τεϊξέιρα ντε Καρβάλιο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί

Ο Άνταμ Κλείτον και η Μαριάνα Τεϊξέιρα ντε Καρβάλιο ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης. Εκπρόσωπος του ζευγαριού αποκάλυψε την είδηση του χωρισμού τους στη «Sunday World».

Ο μπασίστας του συγκροτήματος U2 και η δικηγόρος παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Δουβλίνο, μετά από τέσσερα έτη σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Άλμπα, η οποία σήμερα είναι έξι ετών. Η μικρή γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2017, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω μιας επίσημης δήλωσης.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού μετέφερε για τον χωρισμό του στη σχετική ανακοίνωση: «Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια γάμου, ο μουσικός Άνταμ Κλέιτον και η δικηγόρος Μαριάνα Τεϊξέιρα ντε Καρβάλιο χώρισαν φιλικά. Και οι δύο θα συνεχίσουν να συμμετέχουν πλήρως στη φροντίδα της κόρης τους και ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

Ο Άνταμ Κλείτον και η Μαριάνα Τεϊξέιρα αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στο διαζύγιό τους και έτσι η αποκάλυψη έγινε μέσω τρίτου προσώπου κι όχι από τους ίδιους. Όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας τους κατάφεραν να προστατέψουν την προσωπική ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας και να θέσουν όρια.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο μπασίστας των U2 είχε εξομολογηθεί για τον γάμο του με την Μαριάνα Τεϊξέιρα: «Ήμουν στη Βραζιλία και γνώρισα μια δικηγόρο που ήταν έξυπνη και όμορφη. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Παντρεύτηκα με νηφαλιότητα τη Μαριάνα. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε αυτό. Δεν με είχε δει ποτέ να πίνω, αλλά με ξέρει. Σε ευχαριστώ, Μαριάνα, για την υπέροχη ζωή που έχουμε μαζί και που κάνεις την κάθε μέρα μου πιο σημαντική».

Αφού διάβασες για τον χωρισμό του Άνταμ Κλείτον, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS

U2