CELEBRITIES

Νικόλ Κίντμαν: Βραβεύτηκε για την προσφορά της στον κινηματογράφο - «Είναι προνόμιο να μπορώ να κάνω ταινίες»


JTeam

29 Απριλίου 2024

Νικόλ Κίντμαν: Βραβεύτηκε για την προσφορά της στον κινηματογράφο -  «Είναι προνόμιο να μπορώ να κάνω ταινίες»
«Ευχαριστώ που με κάνετε καλύτερη στην τέχνη μου», είπε η Νικόλ Κίντμαν στην ομιλία της

Στο 49ο Gala του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI) παρευρέθηκε χθες η Νικόλ Κίντμαν, όπου και βραβεύτηκε με το βραβείο «Life Achievement», στο Dolby Theatre, του Λος Άντζελες. Το συγκεκριμένο βραβείο, είναι ουσιαστικά η υψηλότερη τιμή που απονέμεται από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και στο ετήσιο αφιέρωμα βρέθηκαν πολλά «αστέρια» του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Μόργκαν Φρίμαν και η Ναόμι Γουότς.

Η αγαπημένη ηθοποιός, βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο, με ένα βραβείο που έχουν κερδίσει στο παρελθόν ο Τομ Χανκς, η Μέριλ Στριπ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η ίδια, έγινε η πρώτη ηθοποιός από την Αυστραλία που έλαβε την υψηλότερη διάκριση από το Ινστιτούτο. «Είναι προνόμιο να μπορώ να κάνω ταινίες. Και σπουδαίο να έχω κάνει ταινίες και σειρές με όλους αυτούς τους αφηγητές που μου επέτρεψαν να είμαι ελεύθερη να παίξω όλες αυτές τις αντισυμβατικές γυναίκες», είπε στην ομιλία της η Νικόλ Κίντμαν. «Ευχαριστώ που με κάνετε καλύτερη στην τέχνη μου και που μου δώσατε μία θέση - αν και προσωρινή - σε αυτόν τον κόσμο». Στην τελετή, παρευρέθηκε και ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν, όπου και προχώρησε σε μια συγκινητική δήλωση, τονίζοντας πως εκείνη του έδειξε «πώς είναι πραγματικά η αγάπη στην πράξη».

Η Νικόλ Κίντμαν, κατά την ομιλία της, αναφέρθηκε και στη Μέριλ Στριπ. «Μπορώ απλά να το πω, Μέριλ; Σε λάτρεψα», τόνισε για τη συνεργασία της στη σειρά «Big Little Lies». «Πάντα σε αγαπούσα. Δεν ξέρω τι είναι. Είσαι ένας φάρος τελειότητας, ζεστασιάς και γενναιοδωρίας και ήσουν το φως που με καθοδηγούσε. Το να το βλέπεις αυτό από εσένα, δεν έχεις ιδέα. Ο σύζυγός μου μπορεί να το πιστοποιήσει, οι γονείς μου μπορούν να το πιστοποιήσουν, πάντα ήσουν εσύ και κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει».

Η ίδια, έκλεισε την ομιλία της με ένα συγκινητικό μήνυμα, αναφερόμενη στις νέες συνεργασίες της: «Θα ήθελα να πιστεύω ότι τώρα ξεκινάω, αλλά δεν είναι αλήθεια και πραγματικά, ας ελπίσουμε ότι είμαι στη μέση. Έχω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα. Υπάρχουν τόσοι άλλοι συναρπαστικοί νέοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι και φωνές που είναι εντελώς πρωτότυπες και πρέπει να ακουστούν, και έχουν πολλά να πουν. Είμαι εδώ και έτοιμη να σηκώσω τα μανίκια μου».

Λίγες μέρες πριν, η Νικόλ Κίντμαν, μοιράστηκε ένα βίντεο από τον πρώτο ρόλο της ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών. «Αυτό το 14χρονο κορίτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαζόταν και τους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες που θα έπαιζε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα γιορτάσω με τόσους πολλούς φίλους και συνομηλίκους το Σάββατο με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.